Cytat: zly-sze w 20 Lip 2022, 15:52](...)- Zapinasz kask wokół przedniej szprychy i widelca.(...)"Drogie Bravo Forum,przeczytałem u Was, że należy zapiąć kask wokół przedniej szprychy.Mam w swoim rowerze dużo szprych i nie wiem, która jest przednia Stoję z tym rowerem i kaskiem w ręku pod sklepem i boję się, że mi sklep zamkną.PozdrawiamWasz Czytelnik"
](...)- Zapinasz kask wokół przedniej szprychy i widelca.(...)
Może macie jakieś patenty na dobre antykradzieżowe zabezpieczenie sztycy...
Btw. ja się złodzieja uzbrojonego w zestaw narzędzi nie boję. I tak nie mam z nim żadnych szans. Ja się boję mało bystrego lokalesa, który zwietrzy deal życia w moim rowerze i w przypływie energii i głupoty mi po prostu go gwizdnie.
@zly-sze, a co Ty taki agresywny do mnie dzisiaj? Przecież się lubimy. Nieprawdaż? Nie czepiam się, tylko lubię precyzję. Nasze Forum czytają tysiące osób. Jest skarbnicą mądrości wszelakiej, a rowerowej zwłaszcza.
Mało kto wie, co to jest sztyca Cane Creek, jeszcze mniej jej pożąda. Idąc tym tropem myślenie to zaraz trzeba będzie osobno przypinać np. bagaznik Tubusa. Ciekawe zjawisko widziałem w tym roku we Włoszech. Bardzo dużo rowerów stało przypiętych ze skradzionym przednim kołem? Ciekawe po co złodziejom tyle przednich kół?
Ciekawe zjawisko widziałem w tym roku we Włoszech. Bardzo dużo rowerów stało przypiętych ze skradzionym przednim kołem? Ciekawe po co złodziejom tyle przednich kół?
ałożony na łańcuch w najlepszym wypadku powoduje spadniecie łańcucha, w gorszych uszkadza zębatki, zrywa przerzutkę itp. Ale reszta roweru zostaje