Autor Wątek: 35 punktów widokowych w Dolinie Dolnej Odry i zator lodowy  (Przeczytany 2156 razy)

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
Tegoroczna zima ...
« Ostatnia zmiana: 4 Cze 2021, 20:51 podjazdy »
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
Noo... muszę przyznać, iż czuję się zaskoczony - spodziewałem się równin i zdjęć w stylu Gursky'ego, a tu nawet hołdy usypane pod budowę punktów widokowych  :icon_surprised:

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
Patrząc prezentowane obrazki, po miejsc, w których czyniłeś zdjęcia fotograficzne, nasuwa się taka refleksja, iż dla Ciebie mniej ważne jest to, aby poczuć bycie w drodze, cenisz sobie zaś piękno krajobrazu i ciekawe obiekty. Szanuję.

Offline Mężczyzna qbotcenko

• Miasto: Tomprofa Gbórnicza
  • Na forum od: 17.03.2018
    • http://qbot.pro/
zapłaconym na ponad 3 lata do przodu ubezpieczeniem serwis extra plus, łącznie strata wynosi 5338 zł minus spadek wartości aparatu po kilku miesiącach używania.

Jak mniemam znajomość z uokik'iem odświeżyłeś celem wyszarpnięcia co Twoje?

Offline Mężczyzna Bubu

• Miasto: Ziemia Dobrzyńska
  • Na forum od: 06.06.2018
    • Relacje z wycieczek i wypraw
Aż żona się przysiadła i pytając, co tak zapamiętale oglądam :) I też obejrzała - a to najlepsza ocena ;)
Ale jestem pod wrażeniem nie tylko samej wycieczki, ale też i planowania i wyszukiwania atrakcji po drodze - u nas to zazwyczaj jest tak bardziej ad hoc, trochę zawsze czasu braknie na dokładne rozeznanie i zaplanowanie wszystkiego. A u Ciebie i plan, i potem zdjęcia - pierwsza klasa (przynajmniej, tak to wygląda). I z pogodą fajnie w sumie trafiłeś.

Swoją drogą, zachodniopomorskie ponownie pokazuje swój potencjał rowerowo-krajoznawczo-krajobrazowy. Coś czuje, że o ile się da, to w tym roku spróbujemy w wakacje coś tym temacie zrobić.

PS. Życzę powodzenia w odzyskaniu kasy.

Offline Mężczyzna kolega_na_fullu_;-)

• ~(FSM)~
  • Miasto: Przy trasie SKM.
  • Na forum od: 23.01.2012
    • Luźny Kanon przetłumaczony na j. Polski w PDF.
zapłaconym na ponad 3 lata do przodu ubezpieczeniem serwis extra plus, łącznie strata wynosi 5338 zł minus spadek wartości aparatu po kilku miesiącach używania.

Jak mniemam znajomość z uokik'iem odświeżyłeś celem wyszarpnięcia co Twoje?

Raczej miejskim rzecznikiem praw konsumenta. ;)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
fajne klimaty lodowe!

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
Podjazdy - uwielbiam twoje relacje. Twoje wpisy z wycieczek są dla mnie jednymi z najwartościowszych na forum.

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
Niewybranie się tej zimy na zatory lodowe to niedopatrzenie za które pewnie długo jeszcze będę zły na siebie, więc jestem bardzo wdzięczny, że ktoś się zebrał i mogę sobie przynajmniej na monitorze pooglądać.

Offline Mężczyzna liggy

• Miasto:
  • Na forum od: 12.10.2020
zima za szybko się zwinęła do morza   Trudno, statystycznie za 5-10 lat będzie kolejna okazja.
Statystyka przestała działać, odkąd samoloty mało latają i klimat trochę odsapnął. :wink:

Offline Mężczyzna liggy

• Miasto:
Statystyka przestała działać, odkąd samoloty mało latają i klimat trochę odsapnął.
Nieodgadnione są meandry prostego umysłu.

Ja tylko o tym, że klimat być może będzie normalniejszy, bo w 2019 ilość lotów wynosiła około 176 000 dziennie, a w 2020 spadła aż o 70%. A każda godzina lotu, to spaliny z około 6 ton paliwa.
Tylko mi nie mów, że to nie ma wpływu na powietrze. :icon_smile:

Offline Mężczyzna liggy

• Miasto:
Kolega, jako fachowiec objaśni mnie poproszę, w jaki sposób słupki nie drgnęły, pomimo zmniejszonej aktywności ludzkiej w 2020 r. z grubsza o połowę.

Offline Mężczyzna Kamilek

• Pół legenda, pół prawda, pół nieprawda.
  • Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 01.05.2014
Cholera jaka fajna trasa, nie wiedziałem że moje rejony takie fajne, w sumie byłem na tej ścieżce nad Dąbiem, Siekierki, Cedynię, Zachodni Kraniec Polski i niektóre inne miejsca po drodzę odwiedzałem ale jakieś "brzydsze" były niż na Twoich zdjęciach :)
Masz może tą trasę w formie elektronicznej?, teraz szykują się 3 dni Wolnego to może warto by się było przejechać.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum