Autor Wątek: Szukam kogoś na jednodniową wycieczkę  (Przeczytany 257734 razy)

Offline Mężczyzna robson86

• Miasto: Legnica
  • Na forum od: 20.06.2018
Tatry dookoła (szosowo) koniec lipca
« 23 Lip 2023, 23:05 »
Witam,
ktoś zainteresowany przejechaniem trasy od Zakopanego (lub okolice) w kierunku Łysej Polany przez Słowację, i powrót Sucha Góra/Chochołów?

Chodzi mi o jednodniowy wypad bez przesadnego tempa, ale jednak żeby zdążyć przed nocą.

Trasę przejechałem w taki sposób dwa razy, ale sam.

Offline Mężczyzna dawid123x321

• Miasto: Kalwaria Zebrzydowska
  • Na forum od: 22.07.2015
Szukam chętnych osób na coniedzielne wypady rowerowe. Jestem z Kalwarii Zebrzydowskiej i jeżdżę w promieniu do około 100 km od miejsca zamieszkania. W najbliższe niedziele pojadę w kierunku Beskidu Wyspowego. Każdego mile przyjmę  jako towarzyszą rowerowego. Zapraszam do dyskusji.

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
Okolice Beskidu Wyspowego, coniedzielne wypady. Chętnych proszę o kontakt ze mną.
Warto napisać jaki typ wyjazdu i roweru. Jak ja fullem jadę w Beskid Wyspowy, to poza odcinkami transferowymi po szosach i szutrach przez wioski jest soczysty teren, np. podejście lub zejście po kamlotach z Polany Stumorgowej na Mogielicę, soczysty 15-20% terenowy podjazd na Ćwilin i inne takie  :lol: Ale ja wybieram się w Beskid Wyspowy rzadko, z Poznania jednak jest kawałek, Mogielica tak, ale potem, Gorce, Beskid Sądecki, Pieniny - tam częściej. Spróbuj złapać jakiś kontakt z forumowiczami z Krakowa. Kalwaria blisko Krakowa, do tego stado pociągów do Skawiny.
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum