Autor Wątek: Po Polsce.  (Przeczytany 15114 razy)

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
Odp: Po Polsce.
« 23 Kwi 2021, 22:38 »
Jak jechałem jesienią z Suwalszczyzny na zlot to sprawdzany byłem raz, właśnie pod tym trójstykiem.

Ale spokojnie, na Mazurach jeszcze was polegitymują, jeśli będziecie jechać wzdłuż granicy (a warto) :)

Offline PABLO

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
« 23 Kwi 2021, 23:00 »

na Mazurach [...] jeśli będziecie jechać wzdłuż granicy (a warto)

Zdecydowanie warto!

Offline Mężczyzna MEC

• Miasto: Nowy Tomyśl
  • Na forum od: 17.12.2016
« 25 Kwi 2021, 14:49 »
Nie zapomnijcie wyłączyć roamingu w pobliżu granicy z federacją rosyjską,  mi w zeszłym roku nabiło zbędne 150 zł za trzy połączenia danych (na szczęście miałem ustawiony limit do 150zł, bo byłoby krucho)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
« 25 Kwi 2021, 15:16 »
Rodzice tak się załatwili w St. Petersburgu. Pamiętali, żeby nie rozmawiać ale umknęło im wyłączenie komórkowej transmisji danych. Też sobie pluli w brodę. Ale Remi z branży, to jak kolejarze, ma to za free  ;D ;D ;D

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna remi

• Miasto:
  • Na forum od: 08.12.2011
« 25 Kwi 2021, 23:53 »
Najbliżej obwodu będziemy w okolicy Braniewa,ale to dopiero za kilka dni i to będzie nasz na razie ostatni kontakt z granicą poza Schengen. Póki co mamy dzień restowy i przy okazji przeczekujemy zimę pod Giżyckiem bo przy obecnych od kilku dni temperaturach i warunkach ciężko jest czerpać radość z poznawania mijanych okolic.
Największym rowerzystą jest ten, któremu rowerowanie sprawia największą przyjemność!

Offline Mężczyzna WujTom

• Administrator
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 17.10.2016
    • Wuj Tom w podróży
« 26 Kwi 2021, 20:31 »
Fajnie was "śledzić" jak samemu się siedzi w mieście.
Wolność kocham i rozumiem
Wolności oddać nie umiem ...

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
« 27 Kwi 2021, 00:19 »

poszukam bunkra, może nie będzie zasrany.
Jest taki w Polsce?

Offline Mężczyzna MEC

• Miasto: Nowy Tomyśl
  • Na forum od: 17.12.2016
« 27 Kwi 2021, 12:03 »
Pozwoliłem sobie wspomnieć o Was na profilu OSiR Gołdap,  mają tam wspaniałe warunki na polu namiotowym... ciepła woda, kuchnia, czyste jezioro i dach za grosze. O szczegóły pytajcie bezpośrednio pod telefonem 530722031

Offline Mężczyzna marcin_g

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 04.06.2018
« 28 Kwi 2021, 23:35 »
Jest taki w Polsce?

Ja w weekend odwiedziłem bunkry koło Strońska nad Wartą oraz koło Faustynowa (na północ od uroczyska Święte Ługi) i były względnie czyste :)

Offline Mężczyzna remi

• Miasto:
« 29 Kwi 2021, 23:04 »
Fajnie was "śledzić" jak samemu się siedzi w mieście.
Bywają chwile że jednak byśmy się chętnie zamienili ;)
Największym rowerzystą jest ten, któremu rowerowanie sprawia największą przyjemność!

Offline Mężczyzna remi

• Miasto:
« 29 Kwi 2021, 23:07 »

Jest taki w Polsce?
To jest bardzo ciekawy temat np.taki przystanek czy jakikolwiek inny budynek może stać w środku lasu a i tak ktoś zawsze wpadnie na pomysł żeby nawalić w środku.

Offline Mężczyzna remi

• Miasto:
« 29 Kwi 2021, 23:11 »
Pozwoliłem sobie wspomnieć o Was na profilu OSiR Gołdap,  mają tam wspaniałe warunki na polu namiotowym... ciepła woda, kuchnia, czyste jezioro i dach za grosze. O szczegóły pytajcie bezpośrednio pod telefonem 530722031
Dziękujemy za propozycję, akurat nie będziemy w tej okolicy. Co do pół namiotowych to nie znaleźliśmy jeszcze żadnego czynnego, jeśli ktoś był to raczej żeby przygotować do sezonu bo sanepid nie pozwala. Nawet z samego prysznica nie można skorzystać, ale chociaż wodę można było uzupełniać.

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
« 29 Kwi 2021, 23:28 »
Wczoraj DiDżej był na polu namiotowym pod Ełkiem i właścicielka powiedziała, że jest pierwszym klientem w tym roku. Z tej okazji dostał nocleg za free

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna remi

• Miasto:
« 29 Kwi 2021, 23:45 »
Mazurski etap zakończony i chociaż nie było zbyt przyjemnych temperatur to chociaż była cisza i spokój nawet w tych najbardziej turystycznych miejscach. Najbardziej warte zapamiętania są jednak te fragmenty do których dostępu bronią strome drogi z kocich łbów zapewne pamiętające cesarza Wilusia.
Najcenniejszą chwilą była jednak gościna u gospodarzy tego regionu i zapoznanie się z ich historią przy bimbrze z gruszek.
Obecnie jesteśmy w dolinie Łyny za Olsztynem od którego jedziemy w kierunku Lidzbarku całkiem fajnym (jak na razie) szlakiem zwanym Łynostradą. Dolina rzeki robi niesamowite wrażenie, okolica jest całkiem górzysta.

Offline Kobieta magdad

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.08.2006
    • http://www.bajkers.com
« 3 Maj 2021, 23:37 »
Przez tydzień miałam tą przyjemność potowarzyszyć Ani i Remiemiu :). Kilka zdjęć wrzuciłam do ich albumu, ale reszta jest u mnie (+ kilka zdjęć od Remiego ;)): https://photos.app.goo.gl/pQutTSC9D1tQUTZE6
Wspólna trasa: https://ridewithgps.com/collections/24535?privacy_code=CFmR4vIADyVISMVS

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum