Autor Wątek: Internetowe sklepy rowerowe  (Przeczytany 6451 razy)

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
Odp: Internetowe sklepy rowerowe
« 8 Kwi 2021, 22:29 »
Jedno z założeń było takie, że sprzedający ma towar.

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
« 8 Kwi 2021, 22:51 »
nigdy nie było problemów.

nie miałem większych problemów.

a jakie mogą być problemy, jeśli sprzedający ma towar, a kupujący kasę?

sprzedający janusz może na przykład sprzedawać towar ze zwrotów, a to bardzo często jest towar niepełnowartościowy, bo ktoś zazwyczaj miał dobry powód, żeby go zwrócić. Kiedyś dostałem dętki które nie były do końca wypompowane, nieukładająca się opona. Następny problem to sprzedający może nie mieć towaru na magazynie, przyczyny są różne i ja jestem w stanie to zrozumieć, że idzie się na półkę, a tam nie ma tego co powinno być, albo dystrybutor dał złą informację, ale często zamiast powiedzieć przepraszam, zapytać czy chcesz poczekać aż sprowadzą towar, czy Ci oddać pieniądze, po prostu nie piszą nic i każą Ci czekać tydzień albo dwa na towar, którego czasem nie mają i mieć nie będą. Często mają procedury zwrotów tak skonstruowane, żeby Ci się odechciało zwracać, ale towar niepełnowartościowy to już by wysyłali. Itp. Czasem masz też jakieś pytanie, jak sklep się szanuje to odpowie na maila w ciągu dnia, ale są tacy gdzie mail wpada w otchłań i tylko się wkurzasz.

Offline Mężczyzna Qba

• Miasto:
  • Na forum od: 04.02.2014
« 21 Paź 2021, 19:26 »
Ostatnio bikestacja wysłała mi kartkę, że już się zmieniliście, już wszystko wysyłają terminowo, nie to co kiedyś. Po czym anulowano mi następne zamówienie z racji błędów na magazynie.

Ciuchy, spośród których wszystkie są na stanie lokalnego magazynu możesz dostać na ultradventure.pl, tu będzie natychmiastowa wysyłka, czyli standard do
tej pory kojarzony z zachodnimi sklepami.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum