Autor Wątek: ZielonyOman 2022  (Przeczytany 10271 razy)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Odp: ZielonyOman 2022
« 13 Kwi 2021, 13:54 »
Odetchnąłem z ulgą, bo w którymś momencie myślałem, ze wszyscy ogarniają tylko ja całkiem nie kumam. Teraz znacznie lepiej :)

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
« 13 Kwi 2021, 21:23 »
Mi tylko mignęła fotka na Roberta wallu, tyle co zdążyłem zrobić zrzut ekranu, ale skoro usunął z fejsa, to pozwolę sobie nie udostępniać dalej. Mogę tylko powiedzieć, że zieleni to tam nie było widać nic a nic.

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe
« 13 Kwi 2021, 23:03 »
Ale jaki jest cel tego wątku? Jak się autor niczym odnośnie swojej podróży dzielić nie chce to po co wątek zakłada? Bo przeczytałem całość i zupełnie nie wiem o co biega.

Offline Mężczyzna rufiano

• Miasto:
  • Na forum od: 03.02.2014
« 13 Kwi 2021, 23:12 »
cel jest taki by pisać bez sensu  :P
ja tak to zrozumiałem  ::)

Offline PABLO

• Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
« 13 Kwi 2021, 23:18 »
Ale jaki jest cel tego wątku? Jak się autor niczym odnośnie swojej podróży dzielić nie chce to po co wątek zakłada? Bo przeczytałem całość i zupełnie nie wiem o co biega.
Niemożliwie, przecież do tej pory wiedziałeś na tym forum wszystko. Nie było tematu, w którym byś nie podjął rękawicy  :lol:

Spokojnie, spokojnie, .... "Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna" - Leszek Miller

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
« 14 Kwi 2021, 00:02 »
Jak autor tego cytatu skończył każdy wie ;D
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
« 14 Kwi 2021, 00:25 »
Niemożliwie, przecież do tej pory wiedziałeś na tym forum wszystko. Nie było tematu, w którym byś nie podjął rękawicy  :lol:

Kompleksy da się leczyć panie Podjazdy, spróbuj  ;)

Jak na razie jest na topie

Czego topie? Z premiera zleciał do Samoobrony, a teraz dorabia na emeryturę w PE, do każdej partii się zapisze byle parę kąsków wyszarpnąć dla siebie. Przykro patrzeć jak marnie skończył, jak pójdzie wszędzie, gdzie na jakieś profity może liczyć.

A pan Robert! pojechał do egzotycznego kraju i sodówka od razu do głowy uderzyła :lol:
Pamiętaj że, jeszcze tu są ludzie co pamiętają nastoletniego szczawika z nickiem Vagabond ;).

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
« 14 Kwi 2021, 09:58 »
Po co mam leczyć Twoje kompleksy? Sam nie potrafisz?
Kto ma kompleksy to jasno widać.
Nie ja robię wycieczki osobiste do połowy Twoich postów, tylko Ty do moich. Popracuj nad sobą - to będą efekty, a jak nie masz na to wystarczająco silnej woli to znak, że przydałaby się pomóc fachowca ;)

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
« 14 Kwi 2021, 12:26 »
Jak autor tego cytatu skończył każdy wie
Chciałem napisać, że jak będzie możliwość i ludzkie ceny biletów, to z Marysią w przyszłym roku faktycznie się wybierzemy i nawet zamówiłem sobie fajeczkę Cressi Alpha Ultra Dry, bo się naoglądałem takich rzeczy, ale tu o bożyszczu poznaniaków - Leszku Millerze. Zastanawiam się jeszcze, czy się nie przemóc i nie przyzwyczaić do szkieł kontaktowych, w sensownej masce chyba byłoby wygodniej, niż okularkach (z deca, z korekcją)?

Offline Ma_rysia

• eko groszek
  • Miasto: Golina
  • Na forum od: 05.04.2009
« 14 Kwi 2021, 12:34 »
Cytat: wojtek
Chciałem napisać, że z Marysią w przyszłym roku faktycznie się wybierzemy

W końcu na temat

Offline Mężczyzna rmk

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 12.01.2013
« 14 Kwi 2021, 12:38 »
A jak kształtują się ceny w Omanie? Tak ogólnie, jedzenie itp. Podobnie jak u nas czy drożej jest na miejscu?
Nie odkładaj marzeń. Odkładaj na marzenia.

Offline Wilk

• Wyprawy Rowerowe
« 14 Kwi 2021, 12:38 »
Ale tu o bożyszczu poznaniaków - Leszku Millerze. Zastanawiam się jeszcze, czy się nie przemóc i nie przyzwyczaić do szkieł kontaktowych, w sensownej masce chyba byłoby wygodniej, niż okularkach (z deca, z korekcją)?

Skoro autor wątku sobie kpi z forumowiczów, to dlaczego forumowicze nie mieliby sobie pokpić z autora i porozmawiać o Leszku Millerze? Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie  ;)

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 14 Kwi 2021, 12:48 »
A jak kształtują się ceny w Omanie? Tak ogólnie, jedzenie itp. Podobnie jak u nas czy drożej jest na miejscu?
Nie wiem, nie byłem. Dam znać po powrocie, może.

Offline Mężczyzna rufiano

• Miasto:
  • Na forum od: 03.02.2014
« 14 Kwi 2021, 13:24 »
'' Co za cholerny świat! Zastanawiał się, ile ludzi jest pozbawionych środków do życia tej nocy nawet w jego zamożnym kraju, ile domów jest ruderami, ilu mężów pijanych i żon pobitych, ile dzieci jest dręczonych, wyzyskiwanych lub porzuconych. Ile rodzin głoduje nie mogąc sobie pozwolić na kupno żywności? Ile serc jest złamanych? Ile samobójstw zdarzy się tej właśnie nocy, ile ludzi zwariuje? Ile karaluchów i kamieniczników będzie tryumfować? Ilu zwycięzców przegrywa, ile sukcesów jest klęskami, ilu bogaczy biedakami? Ilu cwaniaków jest głupcami? Ile szczęśliwych zakończeń jest nieszczęśliwymi zakończeniami? Ilu prawych ludzi jest kłamcami, ilu odważnych tchórzami, ilu wiernych zdrajcami, ilu świętych było grzesznikami, ile ludzi obdarzonych zaufaniem zaprzedało duszę szubrawcom za parę groszy, ilu w ogóle nigdy nie miało duszy? Ile prostych dróg jest krętymi ścieżkami? Ile najlepszych rodzin jest najgorszymi rodzinami i ile zacnych ludzi jest niecnymi ludźmi? Gdyby tak dodać ich wszystkich, a potem odjąć, zostałyby może same dzieci i może jeszcze Albert Einstein, i gdzieś tam jakiś stary skrzypek albo rzeźbiarz.""

Offline PABLO

• Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
« 14 Kwi 2021, 13:26 »
Jak autor tego cytatu skończył każdy wie

Ale jego koncepcję wystawienia dublerki na prezydentkę podjął, dwukrotnie z sukcesem (!), sam prezes Polski.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum