Autor Wątek: Green Velo, Pierścień Rowerowy Suwalszczyzny  (Przeczytany 1997 razy)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
emonika, szkoda, że taką trasę nie zrobimy razem, ale nasze tempo niższe.
Dzięki za podpowiedź, takie połączenie moich dwóch pomysłów/rejonów.
Pociągi nie wiem czy zaryzykuję dla 4 osób, są zbyt niepewne i dlatego robię pętlę jakąś aby do auta wrócić. Chyba, że jedzie skądś tam pociąg.

Offline Mężczyzna Waldic

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 23.01.2010
Pociągi nie wiem czy zaryzykuję dla 4 osób, są zbyt niepewne i dlatego robię pętlę jakąś aby do auta wrócić. Chyba, że jedzie skądś tam pociąg.
Rodzina kąpie się w jeziorze w Giżycku, ty jedziesz autem do Białegostoku i wracasz do Giżycka pociągiem.

Offline Kobieta emonika

• Miasto: Kościerzyna/Kaszuby
  • Na forum od: 26.05.2014
Jak jechałam tam pierwszy raz - to auto zostawiłam pod pocztą w Giżycku. Nie było nas 14 dni - auto całe :)
"Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność i daje więcej światła"

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Rodzina kąpie się w jeziorze w Giżycku, ty jedziesz autem do Białegostoku i wracasz do Giżycka pociągiem.
I to jest dobry kierunek!
Można oczywiście w drugą stronę - na ostatnim noclegu wstajesz wcześniej (*) i zasuwasz po samochód, kiedy rodzina jeszcze śpi.
Trzeba tylko sensownie wybrać ten ostatni nocleg, żeby do pociągu nie było 60km.

(*) pół godziny wcześniej nie zalicza, trzeba się trochę poświęcić ;)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
w takiej sytuacji mógłbym jechać śladem emoniki  ;D

nie wiedziałem, że jest bezpośredni pociąg Białystok-Giżycko

Offline Kobieta emonika

• Miasto: Kościerzyna/Kaszuby
  • Na forum od: 26.05.2014
Będzie czas i też razem tam pojeździmy :)
.
Pociągi śmigają np:  Białystok-Mońki-Osowiec-Grajewo-Ełk-Giżycko-Kętrzyn-Korsze-Barczewo-Olsztyn-Morąg-Pasłęk-Elbląg-Tczew-Gdynia.
Albo: Suwałki-Augustów-Dąbrowa Białostocka-Sokółka-Wasilków-Białysotk-Łapy i na Warszawe.
A jak zaplanujesz dobrze to i pociągi nie straszne. Choć  pozostawienie auta (jak już pisałam) też jest dobrym pomysłem :)
"Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność i daje więcej światła"

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum