Cytat: łatośłętka w 30 Kwi 2021, 10:35Ładny kolor stolarki.Jak robi się takie zdjęcie surly na dachu podczas jazdy?Normalnie trochę to niebezpieczne, ale gdy masz za sobą auto jadące tyłem, to nie ma problemu!
Ładny kolor stolarki.Jak robi się takie zdjęcie surly na dachu podczas jazdy?
Nie chcę zupełnie podpaść, tym niemniej spytam - ten rower waży ile, wieźć ma ile, w zamyśle jechać km/dzień ile?Byczys: Punkt. Zeusjoan: Okej.
Ale napisz więcej. Dużo było przy tym pracy? Ile warta jest taka usługa? Co to za rurki? Rurki aluminiowe, które ja kupuję są bardzo miękkie. Bagażnik zrobiony z rurek 10 mm dalej nadaje się tylko do bardzo lekkiego bagażu. (jeśli to pręty, to sporo by wyjaśniało)
Zeusjoan: Phi, to jeszcze.Sedymen: No co ty? - Szczerze ciekaw jestem (wygląda ładnie)./Raz na Zlotcie rozmawiał z kol., co z innym cięgiem dużo kilosów. Wówczas ruszył swym nowym, wymarzonym super surlym, za kolegą już nie nadążył. Surly miał wszystko, 9 tysi inwestycji swoje ważyło./
Zawsze podziwiałem jak dużo uwagi przywiązujecie do estetyki rowerów. Ja chyba mam, zdecydowanie bardziej użytkowe podejście. Co do bohatera wątku, to witam w klubie użytkowników kowadła. Jest tu nas wielu. Jak i różnie opinie o tej ramie, oczywiście ci co jej nie mają, z zazdrości krytykują Ogra docenisz głównie za komfort geometrii. Dobry ruch se zmianą kierownicy. Uczyniłem to samo i nie żałuję. Jest wygodnie, świetnie się troczy ekwipunek i nie wchodzi on w konflikt z hamulcami. Z kolorów siodła to ja bym wybrał wygodny. Zaskoczyło mnie, że opony 2.1 pompujesz do 3at. Bardzo dużo.