Autor Wątek: Jak nie zasnąć na ultra? Suplementy na pobudzenie. Wasze sposoby  (Przeczytany 3959 razy)

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
Amfetamina działa na wszystkich.
Widziałem, że pochodne amfetaminy można kupić na allegro w formie ebooka :D Mimo wszystko nie polecam, bo podobno uzależnia.

Kofeiny też nie jest dobrym rozwiązaniem, bo z tego co wiem tylko maskuje odczucie senności. Pewnie łatwiej się przemóc i jechać dalej, ale za to już równie łatwo wylądować w rowie.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna karolg

• Miasto: Wawa
  • Na forum od: 23.01.2013
Najlepiej budzi zauważone daleko przed nami czerwone światełko. "Cooo, ja go nie wyprzedzę??" :D
Ewentualnie białe gdzieś za nami. Szczególnie jak meta już blisko ;)

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
Najlepszym rozwiązaniem wydaje się być wypicie kawy i krótka drzemka zaraz po niej.
Sen lekko da odpocząć organizmowi, a kofeina zacznie działać w organizmie po 20-30 minutach. Dzięki temu po drzemce nie będzie "przymulenia" ;)
Ps. to tylko takie wywody teoretyka maratonowego ;)
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Mężczyzna login

• Użytkownik forum
  • Miasto: Lublin
  • Na forum od: 13.01.2012
Syntetyczna kofeina (w moim przypadku guarana) będzie Cię trzymać ale nie polecam na dystansach dłuższych niż 24h. Dłuższe stosowanie wymusza pilnowanie jej poziomu. Za dużo uniemożliwi odpoczynek, drzemkę. Za niski poziom odetnie Ci świadomość, u mnie spadek wywołał halucynacje i niepokój.

Poziom sam będziesz mógł subiektywnie wyczuć.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum