Groźne może być wychłodzenie. Reszta, to tylko kwestia większej albo mniejszej wygody.
"Jaki ciuch uratował Ci tyłek na długiej trasie lub jaki brak żmiażdżył Ci psychikę na wyjeżdzie?"
Bikepacking to nie jest tylko sposób przewożenia ekwipunku na rowerze, to przede wszystkim cała filozofia podróżowania.
Obecnie jest to moda.
Mimo wszystko zalecam zabrać folię NRC.
W tamtym czasie folia NRC była bardzo droga i trudno dostępna, więc traktowana była z uważnością
Nie zaszkodzi spróbować, se myślę.
Cytat: zly-sze w 29 Maj 2021, 14:40Mimo wszystko zalecam zabrać folię NRC.Zawsze mnie dziwi to zalecenie.Mam za sobą grubo ponad 30 lat wyjazdów, pieszych, rowerowych, narciarskich, zimowych, itp. Bywało ciężko, ale nigdy nie użyłem folii NRC.
Cytat: PABLO w 29 Maj 2021, 14:45Cytat: zly-sze w 29 Maj 2021, 14:40Mimo wszystko zalecam zabrać folię NRC.Zawsze mnie dziwi to zalecenie.Mam za sobą grubo ponad 30 lat wyjazdów, pieszych, rowerowych, narciarskich, zimowych, itp. Bywało ciężko, ale nigdy nie użyłem folii NRC.Ja też nigdy jej nie użyłem, ale właśnie wtedy kiedy naprawdę była mi potrzebna to jej nie miałem.