Ja też muszę niestety odpuścić Zbója.Zatem zwolniły się dwa miejsca w pokoju.Do 7 lipca mogę anulować bezpłatnie rezerwację, ale mogę ją też przytrzymać i opłacić i przekazać Wam pin, jakoś się potem rozliczymy.@Bubu, @Wycior - jak sobie życzycie, no i czy są chętni na pozostałe dwa miejsca?
Beskidzki Zbój zbliża się wielkimi krokami, więc pytanie: ślad trasy jest już ostateczny, czy będą jeszcze jakieś zmiany?
Cytat: zly-sze w 1 Lip 2021, 17:44Ja też muszę niestety odpuścić Zbója.Zatem zwolniły się dwa miejsca w pokoju.Do 7 lipca mogę anulować bezpłatnie rezerwację, ale mogę ją też przytrzymać i opłacić i przekazać Wam pin, jakoś się potem rozliczymy.@Bubu, @Wycior - jak sobie życzycie, no i czy są chętni na pozostałe dwa miejsca?Michał, ja w dalszym ciągu jestem zainteresowany noclegiem. Nie mniej mogę go sobie zorganizować indywidualnie. Chyba lepiej zwolnij rezerwacje.
A komunikat numer 1 czytał? Maila otwierał? Tak trasa jest ostateczna
Hola, hola, ja już mam wydrukowane i zalaminowane. Żadnych zmian!
A jednak drobna zmiana trasy była. Patrzyłem na prognozy pogody - bardzo możliwe, że będzie jak w zeszłym roku na MP, czyli zleje nas na Podhalu.