Autor Wątek: Jaki cross do 1800zł?  (Przeczytany 3865 razy)

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Jaki cross do 1800zł?
« 14 Cze 2010, 22:22 »
Kupno rzęcha to nie ja proponowałem  :wink: , ja tam na miasto rzęcha nie mam, może Miki ma ;p.
Hm, co do kontrastów cenowych w rowerze - wiesz, każdemu według potrzeb, jeden chce mieć drogą ramę, inny drogie siodło, inny super opony, to właśnie lubię w rowerach miejskich - każdy może złożyć sobie coś niepowtarzalnego, coś co akurat jemu pasuje.
Podniszczony nie znaczy od razu że brzydal. Może mieć przemalowaną ramę, nieco starsze i nie błyszczący osprzęt, ale być w dalszym ciągu zgrabny i cieszący oko (najlepiej tylko właściciela!).
Wracam do jeżdżenia.

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Jaki cross do 1800zł?
« 15 Cze 2010, 11:34 »
nie będę go nigdzie w mieście zostawiał w niepewnych miejscach, nigdy tak nie robiłem...

Przecież wyraźnie napisał. :)
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Jaki cross do 1800zł?
« 15 Cze 2010, 23:24 »
Cytat: "Daniel"
Kupno rzęcha to nie ja proponowałem  :wink: , ja tam na miasto rzęcha nie mam, może Miki ma ;p.

Mam. I "manie" jak najbardziej polecam :)
Zostawiam go wszędzie, nie zastanawiam się na jak długo, z linką za 30 zł, a raz nawet bez linki pod galerią handlową. A jak wracam to zawsze stoi :)

Choć uściślijmy: rzęchem jest z wyglądu i ceny, ale jest w pełni sprawny i radość z jazdy daje :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum