Cytat: Sedymen w 24 Cze 2021, 22:14To typowe dla Husky. Nie robią rzeczy ultra light, ale ich produkty są solidne i trwałe Czy ja wiem? Kupiłem ze 4 lata temu namiot Husky, po 2 miesiącach używania rozwalone suwaki i w ogóle był strasznie lichy, jakoś uszyty dziwnie, właściwie nie dało się go porządnie rozbić...
To typowe dla Husky. Nie robią rzeczy ultra light, ale ich produkty są solidne i trwałe
Cytat: anghan w 23 Cze 2021, 20:30Tyle się czeka? Kiedy zamawiałeś?Teraz nawet 10 tygodni ale to dla śpiworów kastomizowanych te z "półki" są dostępne znacznie szybciej.
Tyle się czeka? Kiedy zamawiałeś?
Co myślicie o takim syntetyku na MRDP (koniec sierpnia)? ...
Wilgotne warunki? Na MRDP nie przewidujemy opadów w tym roku
Witam.Mam 180cm wzrostu, 75kg. Planuję zakup cumulusa lite (jeszcze nie wiem czy 300 czy 400), ale piszę tutaj w sprawie wątpliwości dotyczących rozmiaru. Nie wiem czy L, czy M. Bo z jednej strony: producent pisze iż M jest do 185cm., z drugiej: spotkałem się z opiniami że cumulus lubi "naciągać" swoje standardy.Jest tutaj ktoś z ~180cm i cumulusem w rozmiarze M?Bo nie chcę przepłacać za niepotrzebny większy rozmiar, wolałbym wsadzić tą różnicę w np. hydrofobowy puch...