Autor Wątek: Obręcze Accenta  (Przeczytany 1113 razy)

Offline Mężczyzna Adunaphel

• antybajkstat
  • Miasto: Koszalin
  • Na forum od: 13.06.2010
Obręcze Accenta
« 18 Cze 2010, 07:19 »
Witam serdecznie. Zazwyczaj znajduję odpowiedź na nurtujące mnie pytania na forum. Tym razem jest jednak inaczej. Noszę się z zamiarem złożenia pary "porządnych" kółek. Jako jeden z komponentów zaproponowano mi obręcz Accenta, model Crossracer. Czy miał ktoś z użytkowników forum z nimi do czynienia?Zależy mi na pozytywnych jak i negatywnych opiniach (byle rzetelnych). Szukam wytrzymałych obręczy, nie jestem aptekarzem tak więc waga dla mnie nie jest priorytetem. Będę mocno wdzięczny za wszelakie opinie i rady.
antybajkstat do kwadratu i 0

Offline Pawel90

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 05.01.2009
    • http://rasiu.bikestats.pl
Obręcze Accenta
« 18 Cze 2010, 14:07 »
Jest już temat o obręczach na forum. Poszukaj  :wink:  O tych obręczaach o których wspominasz nie słyszałem ale słyszałem dobre opinie o Alexrims`ach DH19 i takie też posiadam. Podobno dobrze się spisują też mavic a319.

Offline tobiasz

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.06.2006
Obręcze Accenta
« 18 Cze 2010, 15:15 »
mam z tylu
minimalnie wgniotla sie pierwszego dnia, od tamtej pory wszystko z nia ok
a mam ja juz chyba 2 lata

Offline Mężczyzna Adunaphel

• antybajkstat
  • Miasto: Koszalin
  • Na forum od: 13.06.2010
Obręcze Accenta
« 18 Cze 2010, 18:06 »
Cytat: "Pawel90"
Jest już temat o obręczach na forum. Poszukaj  :wink:  O tych obręczaach o których wspominasz nie słyszałem ale słyszałem dobre opinie o Alexrims`ach DH19 i takie też posiadam. Podobno dobrze się spisują też mavic a319.

Dzięki za przypomnienie Pawel90.Posty na temat DH19 i ACE 18 znam niemal na pamięć i świadomy jestem "dobroci" tych obręczy:wink:  Mam możliwość okazyjnie na Accentach kółka złożyć (70 zl.rabatu) stąd moje pytanie.
antybajkstat do kwadratu i 0

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum