Autor Wątek: Nowy rower, Wasze opinie  (Przeczytany 1210 razy)

Offline wercia

• Miasto: Gliwice
  • Na forum od: 04.04.2010
Nowy rower, Wasze opinie
« 18 Cze 2010, 17:28 »
Hej:) proszę o  wypowiedz  na temat tego rowerka--> http://rower-sport.pl//index.php?products=product&prod_id=243

Co mnie przekonuje na zakup go, to fakt, ze jest to model z 2009 roku i jest tanszy:) w sklpeie kolo mnie kosztuje 1760 zeta. Nie ukrywam, ze wazne jest tez dla mnie to, ze w razie czego jak cos bedzie sie dzialo nie mam problemu z wysylaniem pisaniem (gdybym np kupowala przez allegro) . Rama ponoc ma ksztalt taki jak juz bardziej profesjonalne rowery. Hm w sumie troche ciezki... bieznik ponoc dostosowany tez na jazde taka bardziej szosowa...
Ogolnie planuje w przyszlym roku dlusza wyprawe, ale nie przekonuje mnie do konca rower trekkingowy bo jednak czasem lubie tez troche w terenie posmigac...
Nie wiem, czy w dobrym miejscu umieściłam post, ale może ktoś się wypowie, na co liczę bardzo:):):)
"Każdy ma jakiś słaby punkt, uzależnienie od którego nie jest w stanie się uwolnić, takie nieznośnie coś co gniecie w środku i zmusza do działania..."

Offline Mężczyzna atlochowski

• Andrzej
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 22.04.2009
Nowy rower, Wasze opinie
« 18 Cze 2010, 18:26 »
Nie wiem czy Kellysy sie poprawiły jeśli chodzi o ramy ale bałbym się jechać na dłuższą wyprawę na ramie Kellysa z potrójnie cieniowanego aluminium.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Nowy rower, Wasze opinie
« 18 Cze 2010, 19:28 »
Hm, wyposażenie ma niezłe, ale zupełnie nołnejmowe koła, wiadomo, na czymś musieli zaoszczędzić. Gdyby nie one to nic tylko brać.
Wracam do jeżdżenia.

Offline wercia

• Miasto: Gliwice
  • Na forum od: 04.04.2010
Nowy rower, Wasze opinie
« 19 Cze 2010, 20:56 »
Dzięki:)

co do ram to już słyszę od paru osób, że Kellysy mają coś nie tak z ramami...

Możecie w takim razie podać jakieś alternatywy?
Geometria ramy wymusza pochyloną pozycję, w której część ciężaru przenosi się na ręce. I jeżeli planuję dłuższą wyprawę to dobrze pomyśleć o rowerze crossowym...
Co o tym sądzicie?
"Każdy ma jakiś słaby punkt, uzależnienie od którego nie jest w stanie się uwolnić, takie nieznośnie coś co gniecie w środku i zmusza do działania..."

Offline Mężczyzna Symfonian

• Dominik
  • Miasto: Piekary Śląskie
  • Na forum od: 18.05.2009
Nowy rower, Wasze opinie
« 19 Cze 2010, 20:58 »
Alternatywą jest Merida, tylko że już jest praktycznie wysprzedana ale może jeszcze coś znajdziesz.

Offline Mężczyzna Daniel

• turysta licznikowy
  • Miasto: Augsburg
  • Na forum od: 16.03.2009
Nowy rower, Wasze opinie
« 19 Cze 2010, 21:21 »
Co do pozycji - jednym pasuje bardziej pochylona, innym mniej. Trzeba sprawdzic.
Wracam do jeżdżenia.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum