Autor Wątek: Witojcie  (Przeczytany 982 razy)

Offline misieeek23

• Miasto: Parlin/Warszawa
  • Na forum od: 20.06.2010
Witojcie
« 20 Cze 2010, 18:39 »
Mam na imię Michał. Dosiadam Krossa Hexagona V4 (2008) po drobnych modyfikacjach. Nie jest to maszyna górnych lotów, ale mi wiernie służy i jestem z niej bardzo zadowolony. W sezonie przemieszczając się do szkoły i pracy omijam szerokim łukiem komunikację miejską:) Nie mam za sobą żadnej wielodniowej wyprawy, tylko jednodniowe wypady. Od dłuższego czasu planuję wyprawę kilkudniową po polskich Kaszubach. Forum śledzę od dłuższego czasu szukając informacji i porad. W końcu zmobilizowałem się zalegalizować moje szperanie po forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
Witojcie
« 20 Cze 2010, 19:38 »
Witaj imienniku :)

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
Witojcie
« 20 Cze 2010, 22:25 »
nie byłeś na wyprawie, to skąd masz takie zdjęcie? ;)

Offline misieeek23

Witojcie
« 20 Cze 2010, 23:08 »
Pan Googel mi takie podrzucił :mrgreen:

Offline Mężczyzna xArEs

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 15.02.2010
Witojcie
« 21 Cze 2010, 11:10 »
Witaj .... a ja z kolei myślałem że pomagałeś komuś w przeprowadzce :)
pozdr

Krzych

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
Witojcie
« 22 Cze 2010, 00:05 »
Cześć!

A czemu akurat Kaszuby ? Co tam konkretnie jest ciekawego ? :P (pytam z ciekawości i nieznajomości regionu, żeby nie było :P)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Gryf

• Miasto: Gryfino
  • Na forum od: 23.03.2010
    • http://picasaweb.google.pl/elvis.gryf
Witojcie
« 22 Cze 2010, 15:34 »
Cytat: "Waxmund"
A czemu akurat Kaszuby ? Co tam konkretnie jest ciekawego ?

Kaszuby, to piękna kraina zróżnicowana terenowo. Przypomina mi trochę Beskidy z tym, że urozmaicone są dużą ilością jezior. Sam się tam urodziłem i mieszkałem jako dziecko. Polecam dla wszystkich cyklistów jeżdżących po szosie i poza nią.  :wink:

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
Witojcie
« 22 Cze 2010, 15:39 »
Kaszuby! Świetne miejsce na pierwszą wyprawę! Tylko na piachy uważaj :wink:  A co jest na Kaszubach? Piękne lasy, jeziora, mili ludzie, klimatyczne osady, cisza i spokój. No i troszkę góreczek, które są raczej miłym urozmaiceniem aniżeli wyzwaniem. Kaszuby to Kartuzy i muzeum kaszubskie, Szymbark i dom do góry nogami, Wieżyca. To piękne miejsca pod namiot nad jeziorami, z których ja przynajmniej bez żadnych oporów brałem wodę do gotowania. Drogi są wąski i te boczne, o dobrej nawierzchni, puste. Jazda jest naprawdę przyjemna. I wioska Swornegacie :mrgreen:

Offline misieeek23

Witojcie
« 22 Cze 2010, 16:44 »
Dlaczego Kaszuby? Bo są piękne! :)  Górki, pagórki, jeziora, małe rzeczki i wiele innych. Poza tym czytając jedną z pierwszych relacji z wypraw jedna dotyczyła Kaszub. Zdecydowałem, że musi być właśnie to miejsce!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum