32l na komplecie.. To tak na oko jedna sakwa Crosso
Cytat: "pajak_gdynia"32l na komplecie.. To tak na oko jedna sakwa Crossotak sobie siedzę i dumam, 35l na jedną sakwę to dużo czy mało?I jaka powinna być wielka sakwa by była wygodna przy jeździe i pakowaniu?
Cytat: "anu"Jeżeli chodzi o sakwy authora to to co w nich dobre to niezależne mocowanie prawej i lewej oraz konstrukcja bez suwakówCytat z opisu:"Komora główna o pojemności 16 litrów zapinana na zamek"No, chyba że tu chodzi o jakiś inny zamek niż suwak.
Jeżeli chodzi o sakwy authora to to co w nich dobre to niezależne mocowanie prawej i lewej oraz konstrukcja bez suwaków
Chodziło mi o to, że sakwy są bądź co bądź dwoma niezależnymi worami, nie jest to typowa szmaciana sakwa z rzepami jako mocowaniem i z kufrem na wierzchu, a połączenia tego kufra z bocznymi przestrzeniami są realizowane właśnie za pomocą suwaków
Cytat: "pajak_gdynia" Szczelność co najwyżej jak podgumowana cordura (czyli na początku dobrze, a potem coraz gorzej).Skąd taka diagnoza?
Szczelność co najwyżej jak podgumowana cordura (czyli na początku dobrze, a potem coraz gorzej).
Rozumiem, dziękuję za porady:)"Ciągnąc" dalej temat zapytam:Orientuje się ktoś czy sakwy które mam zamiar kupić - Crosso Dry Big będą pasowały do mojego bagażnika - Author ACR-25 ?