w katalogu mają też przyczepki - nie pomnę już na wzór jakiej firmy ( bob yak?) - zdaje się, że ktoś to miał z forum i nie miał dobrych doświadczeń, szybko się posypała i nadawała tylko do spawaniaa fajna lampka - bez baterii, zasilana obracającym się na kole magnesem
Cytat: "rybol"Rozumiem, dziękuję za porady:)"Ciągnąc" dalej temat zapytam:Orientuje się ktoś czy sakwy które mam zamiar kupić - Crosso Dry Big będą pasowały do mojego bagażnika - Author ACR-25 ? Widze że z Poznania jesteś wiec jak chcesz sprawdzić to mozemy sie umówić i podjedziesz rowerem do mnie i sobie przymierzysz. Ale na 99% pasować będą !
Rozumiem, dziękuję za porady:)"Ciągnąc" dalej temat zapytam:Orientuje się ktoś czy sakwy które mam zamiar kupić - Crosso Dry Big będą pasowały do mojego bagażnika - Author ACR-25 ?
ja na miesiąc się pakowałem bez problemu w crosso dry big z kuchenką itp.... nie ładowałbym się w wór.
Zawsze warto mieć wolny bagażnik z parą troków by przewieźć coś niespodziewanego
Jeśli byłaby to jakaś urocza autostopowiczka?
Cytat: "yoshko"Jeśli byłaby to jakaś urocza autostopowiczka? tym bardziej :twisted: na wieczorny biwak będzie jak znalazł