Wspieraj polski rynek...
Cytat: "yoshko"Wspieraj polski rynek...Pewnie i tak robią je w Chinach ... jak wszystko
I jeszcze o dolnym haku w Crosso - ze dwa razy pozostał ostatnim punktem styku sakwy z rowerem, bo górne haki wyskoczyły z bagażnika.No i przy jednych i przy drugich musiałem obkleić rurki bagażnika taśmą izolacyjną co by cicho siedziały.
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Czy ty aby masz porządny bagażnik? Przecież haki sakw crosso montowane na 10mm rurkach nie mają żadnego luzu......nawet przy umiarkowanym naciągu gumy można śmigać po wertepach i nic się nie wypina.I jeszcze piszesz o problemach z wypięciem dolnego oczka... Co to za bagażnik?
Cytat: "anja"Cytat: "yoshko"Wspieraj polski rynek...Pewnie i tak robią je w Chinach ... jak wszystko ale zarabia na nich polska firma, więc polski rynek ma tu coś do rzeczy
Polska firma i chińscy pracownicy
Cytat: "anja"Polska firma i chińscy pracownicy Hmm.. mnie się cały czas wydawało, że Crosso sakwy produkuje w Polsce...
Cytat: "dudi_"Cytat: "anja"Polska firma i chińscy pracownicy Hmm.. mnie się cały czas wydawało, że Crosso sakwy produkuje w Polsce...Mało ważne Ale jak ktoś ma "świeże" crosso, może sprawdzić na etykiecie, czy jest made in poland czy china albo made in china finished in poland ;]