Autor Wątek: Roztocze  (Przeczytany 1259 razy)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Roztocze
« 28 Cze 2010, 10:12 »
Pognało i mnie w Polskę trochę egzotyczną. Wybór padł na Roztocze. Urokliwa kraina, czas w rzeczy samej jakby wolniej tam płynął. Piękne drogi przez lasy, piękne bezdroża nad Tanwią. Namiot miałem rozbity nad samymi szumami. Ich szum uśpił mnie bardzo skutecznie... :D  W niedzielę byłem w Zamościu. Nie pierwszy raz, ale pierwszy raz miałem ciut luzu, poszwędałem się po starym mieście. Ratusz akurat w remoncie, ale reszta robi niebywałe wrażenie. Protestuję przeciwko nazywaniu Zamościa Padwą Północy. Nie ma takiej potrzeby. Po prostu Zamość...

Offline eRMD

• Miasto: Włodawa
  • Na forum od: 14.05.2010
Roztocze
« 28 Cze 2010, 10:24 »
miejsce pierwsze klasa na takie wypada. Zreszta cały dziki wschód jest piekny. Miałem okazje kilka razy juz goscic w zamosciu i okolicach i moze w te wakacje tez uda sie na kilka dni albo chociaz na weekend pojechać usłyszeć szumy.

Offline vooy.maciej

• Miasto: Pogórze Wielickie
  • Na forum od: 04.07.2008
Roztocze
« 28 Cze 2010, 10:39 »
ja w zeszłym roku byłem 1 raz w Zamościu nie rowerem,i okolica mnie zachwyciła i z pewnością wrócę tam rowerem

Offline skolioza

• Miasto: kraków
  • Na forum od: 01.04.2009
    • http://www.RetroMTB.pl
Roztocze
« 28 Cze 2010, 22:18 »
Roztocze jest git - byliśmy tam z rodzinką 1,5 tygodnia temu I na szumach (spałeś pewnie na tym pseudo polu namiotowym U Gargamela z takimi drewnianymi schodkami ze skarpy) i w Zwierzyńcu.... Do Zamościa nie dotarliśmy bo połączenia kolejowe zawiesili, a taka "wycieczka ciufą ma swój klimat (wychodzisz przed dworzec a tam misio się przeciąga - dopiero po parunastu metrach widać że jest za ogrodzeniem zoo  :) )
jeden feler w tym roku - zatrzęsienie komarów W lesie tylko długie ciuchy...
Zazdroszczę Marku!

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Roztocze
« 29 Cze 2010, 05:58 »
U Gargamela - no jakbyś tam był... :D

Offline skolioza

• Miasto: kraków
  • Na forum od: 01.04.2009
    • http://www.RetroMTB.pl
Roztocze
« 29 Cze 2010, 08:07 »
no byłem :-)

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
Roztocze
« 29 Cze 2010, 17:01 »
U Gargamela piliśmy w tym roku kawę:)
A w Zamościu miałem swój 1 - wszy w życiu wypadek z samochodem. Z kolei 20 km od Zamościa miałem 2 w tym roku poślizg i wywrotkę na szosie. Na szczęście na tych 2 wypadkach się skończyło i dojechaliśmy,

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Tagi: lubelskie 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum