do mechanizmu korbowego można zajrzeć praktycznie na wylot. Myślę, że nie powinno to wyglądać tak jak na zdjęciu
Tak właśnie wygląda suport HTII, więc jest ok, prześwitu nie mają korby na kwadrat lub octalink, czyli te starszego typu.Przerzutka przednia (Xt vs Deore) wielkiej różnicy nie robi, korba czy to będzie Prowheel czy inna podobna, także. Ja bym ich zapytał o rabat, jeśli ogólnie rower Ci pasuje i rzeczywiście jest 10cio biegowy.
Widzę, że mimo próśb mój komentarz nie chce być usunięty, więc napiszę sprostowanie. Wszystko zostało wyjaśnione z producentem i był to zwykły błąd.
Cytat: CriseQ w 18 Cze 2024, 01:57Widzę, że mimo próśb mój komentarz nie chce być usunięty, więc napiszę sprostowanie. Wszystko zostało wyjaśnione z producentem i był to zwykły błąd. Bardzo dobrze że wszystko się skończyło pozytywnie, ale skoro zacząłeś to dokończ.Czyj to był błąd i na czym polegał?
Jak dla mnie to są to składaki bez żadnej konsekwencjii liczą na głupiego klienta, który nic nie zauważy.
A co z korbą?Cytat: CriseQ w 25 Maj 2024, 06:25Jak dla mnie to są to składaki bez żadnej konsekwencjii liczą na głupiego klienta, który nic nie zauważy.Czyli to stwierdzenie nadal może być bliskie prawdy?