Autor Wątek: Pozdrowienia z Warszawy :)  (Przeczytany 2880 razy)

Offline Mężczyzna WujTom

• Administrator
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 17.10.2016
    • Wuj Tom w podróży
Odp: Pozdrowienia z Warszawy :)
« 17 Cze 2021, 10:15 »
Cześć i do zobaczenia gdzieś kiedyś.
Wolność kocham i rozumiem
Wolności oddać nie umiem ...

Offline Kobieta magda.93

• Na forum od: 12.06.2021
« 17 Cze 2021, 12:07 »
Ale głupie i seksistowskie odpowiedzi.  :'(

Właśnie zapisując się na to forum myślałam, że na prawdę znajdę towarzystwo do wycieczek rowerowych ale coś ten początek nie wróży dobrze  :-\

Offline Kobieta magda.93

• Na forum od: 12.06.2021
« 17 Cze 2021, 12:09 »
@Magda: Witaj na forum, nie przejmuj się   :) Choć może 30 km to nie jest wielka podróż   ;)

Dzięki za słowa otuchy :) Mam nadzieję, że będzie coraz więcej kilometrów. To moje początki  :D

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012
« 17 Cze 2021, 14:09 »
Najłatwiej wybrać się na rower z kimś kto mieszka blisko. Jeśli odległość to 10 km lub więcej, to trzeba spotkać się gdzieś po środku i robić się z tego większa kombinacja. Najgorzej jeśli ten środek wypada dokładnie w centrum miasta.

Nie ma się przejmować tym co ludzie piszą.  Jedni mają żony, drudzy nie mieszkają w Warszawie, w takim przypadku pozostaje już tylko pisanie.
Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna WujTom

• Administrator
  • Na forum od: 17.10.2016
    • Wuj Tom w podróży
« 17 Cze 2021, 14:20 »
@Magda: Witaj na forum, nie przejmuj się   :) Choć może 30 km to nie jest wielka podróż   ;)

Dzięki za słowa otuchy :) Mam nadzieję, że będzie coraz więcej kilometrów. To moje początki  :D

Nie przejmuj się nami za mocno.
Po za wrodzona złośliwością znacznej części, możesz tu pozyskać sporo przydatnej wiedzy na temat rowerowych podróży zarówno tych dużych jak i tych małych. W spół towarzyszy do szlajania się po bliższych i dalszych okolicach też można tu znaleźć.

A najlepszą metoda na "złośliwców" jest ich olanie  :lol:

Jeszcze raz do zobaczenia może i na Warszawskich DDRach.
Wolność kocham i rozumiem
Wolności oddać nie umiem ...

Offline Mężczyzna Miciek

• SAC
  • Miasto: Hawana, Kuba
  • Na forum od: 08.05.2009
    • Moje wyprawy
« 17 Cze 2021, 15:41 »
@Magda: Witaj na forum, nie przejmuj się   :icon_smile: Choć może 30 km to nie jest wielka podróż   :wink:
Dzięki za słowa otuchy :icon_smile: Mam nadzieję, że będzie coraz więcej kilometrów. To moje początki  :icon_biggrin:
I może nawet lepiej, że nie rzucasz się od razu na głęboką wodę, tzn. na pokonywanie setek kilometrów w jeden dzień. Z każdą kolejną coraz dłuższą wycieczką lepiej poznasz możliwości swoich mięśni, głowy i swojego roweru.
Poza tym, oprócz różnych niegroźnych złośliwości, na naszym forum z pewnością znajdziesz olbrzymią bazę wiedzy na temat podróży na dwóch kółkach oraz - co jeszcze ważniejsze - znajdziesz ludzi, których kręci takie kręcenie.

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 17 Cze 2021, 16:08 »
/... /Jedni mają żony, drudzy nie mieszkają w Warszawie, w takim przypadku pozostaje już tylko pisanie.

Celem wymiany doświadczeń, pilnie poznam forumowych bigamistów - "wiadomość na priv".
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 22 Cze 2021, 08:53 »
Magda - kondycja przyjdzie z kolejnymi wyjazdami. Najważniejsze, żebyś tego bakcyla gdzieś spotkała. Wtedy go niezwłocznie połknij i cykloza gotowa.

Offline Mężczyzna Waxmund

• Moderator Globalny
  • Ironman
  • Miasto: Baszowice k/Kielc
  • Na forum od: 07.06.2007
    • www.waxmund.pl
« 22 Cze 2021, 08:57 »
Ale głupie i seksistowskie odpowiedzi.  :'(

Właśnie zapisując się na to forum myślałam, że na prawdę znajdę towarzystwo do wycieczek rowerowych ale coś ten początek nie wróży dobrze  :-\
Bo my tu sami swoi i lubimy sobie pożartować ;) Wiele osób znalazło na forum kompana do wspólnych wycieczek, Tobie raczej nie może się nie udać  ::)
Czasami na drodze spotykam prawdziwych rowerowych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę... aż ciężko ich czasem wyprzedzić...

www.waxmund.pl

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
« 12 Sie 2021, 09:56 »
Panowie Koledzy szanowni, proszę grzecznie i bez bluzgów. Posty poleciały w kosz, a wy następnym razem zastanówcie się, zanim klikniecie "wyślij wiadomość", jakie świadectwo wystawiacie forum. To nie wykop.

Offline Mężczyzna Wadzio

• Na forum od: 15.07.2021
« 13 Sie 2021, 03:11 »
Hej Magdo, ja też z Warszawy. Jakbyś szukała towarzysza do przejażdżek to się polecam :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum