Autor Wątek: Wielka czy mała pętla bieszczadzka  (Przeczytany 1678 razy)

Offline Mężczyzna Pyndalarz

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 07.06.2020
Wielka czy mała pętla bieszczadzka
« 21 Cze 2021, 20:31 »
Cześć,

Którą z pętli bardziej polecacie? Gdzie są fajniejsze krajobrazy, widoki? Wiem, że najlepiej pojechać obie, ale obecnie mogę sobie pozwolić na 1  :P

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Czym jedziesz?
I czy musi być to albo tamto, a nie może być coś pośrodku?

Offline Mężczyzna Pyndalarz

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 07.06.2020
Szosa, może być po środku. Jadę z Tatr w Bieszczady, i później kieruje się na Polańczyk, Sanok i finalnie Rzeszów.

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
Jeżeli wpadasz od Dukli to ja bym pojechał 897 do Komańczy(nówka asfalt), dalej do Cisnej->Wetlina->->BrzegiGórne->UstrzykiG->CzarnaGórna->Polańczyk->Solina->Uherce->Lesko->Następnie śladem ostatniego maratonu podróżnika do drogi 835->Drogą 835 do drogi 877 i drogą 877 do Rzeszowa.

Jednak zwróć uwagę jak tyczysz sobie ślad, że wzdłuż 835 i 877 na większości ich długości idą lokalne drogi z dobrym asfaltem i zerowym ruchem.

Edit, w Smolniku za Łupkowem odbić do Mikowa potem na Przełęcz Żebrak do Rabe i z Rabe do Cisnej przez Przełęcz Kut. Na zjeździe z Przełęczy Żebrak bardzo ostrożnie, jest 500m szutru i kilka naprawdę wielkich dziur, ale to bardzo urokliwe miejsce w Bieszczadach no i szosą spokojnie dostępne. Uwaga na niedźwiedzie...
« Ostatnia zmiana: 22 Cze 2021, 12:19 zly-sze »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum