Cytat: qbotcenko w 24 Cze 2021, 21:32Ale... jak można się nie myć?Rozumiem przywyknąć do smrodu, gdyż i tak piwo nos przeżera na wylot po paru dniach, ale nawet zimą od potu się wszystko klei po jednym dniu, wręcz ma się poczucie, że podczas zgięcia łokcia/kolana skóra już się zlepi brudem na amen i już tak zostanie...Bzdury
Ale... jak można się nie myć?Rozumiem przywyknąć do smrodu, gdyż i tak piwo nos przeżera na wylot po paru dniach, ale nawet zimą od potu się wszystko klei po jednym dniu, wręcz ma się poczucie, że podczas zgięcia łokcia/kolana skóra już się zlepi brudem na amen i już tak zostanie...
Następną pauzę robię pod Lidlem w mieście Zafra. Spotkała mnie tak bardzo ciekawa przygoda. Na początku wszytko było ok. Zakupy, potem robienie kanapek na dalszą drogę, kolacja. Gdy już miałem prawie wszystko spakowane, mój żołądek znowu dał o sobie znać. Rozpaczliwym wzrokiem zacząłem szukać toalety w pobliżu. W końcu zauważyłem, że w Lidlu jest toaleta. Szybko wziąłem tylko portfel i telefon, zostawiając resztę ekwipunku pod drzwiami. Przedarłem się przez kolejkę ludzi przy kasie i poprosiłem kasjerkę o otwarcie drzwi. Ona widząc mój błagalny wyraz twarzy i pośpiech niezwłocznie to uczyniła. Szybko wbiegłem do środka. Niestety, było już trochę za późno. Zaczynałem czuć przyjemne ciepło, rozchodzące się po moich czterech literach. Mimo tego, nie poddałem się i zasiadłem na tronie. Faktycznie. Spóźniłem się jakieś 3 sekundy Dodatkowo, w toalecie nie było papieru... Na szczęście miałem mały zapas w kieszeni. Okazał się "wystarczający". Później czekała mnie jeszcze przepierka moich czekoladowych spodenek. Ufff. Co za przygoda.
no i obowiązkowa ablucja na cmentarzach, gdyż większość z nich dysponuje osiągnięciem cywilizacyjnym w stylu pompki ^^
Cytat: qbotcenko w 24 Cze 2021, 19:50 no i obowiązkowa ablucja na cmentarzach, gdyż większość z nich dysponuje osiągnięciem cywilizacyjnym w stylu pompki To jest genialne, że wcześniej nie wpadłem na tak oczywiste źródło wody
no i obowiązkowa ablucja na cmentarzach, gdyż większość z nich dysponuje osiągnięciem cywilizacyjnym w stylu pompki
Co innego jak się wpakuje po upalnym dniu do namiotu, jeszcze rozgrzany od jazdy i zamknie przed komarami, całe ciało momentalnie zaczyna ociekać potem i to się jeszcze miesza z kurzem i kremem do opalania... Jak ktoś jest w stanie wejść tak do śpiwora i mu to nie przeszkadza to jest naprawdę twardzielem.
Podajcie link do takiej wkładki ...