To w Ogrze mam dobry wideł
Cytat: Romal w 7 Lip 2021, 19:06Cytat: kawerna w 7 Lip 2021, 15:55Może to taka marketingowa bitwa na oczka montażowe? Widać, że jest trend wzrostowyTen wyścig wygrywa (chyba) Marin. Kto go pokona i gdzie znajdzie miejsce na następne oczka?Marin ma ten sam problem co mój Kross Esker 6.0 - jeden otwór na karbonowym widelcu. Tego mi najbardziej brakuje.
Cytat: kawerna w 7 Lip 2021, 15:55Może to taka marketingowa bitwa na oczka montażowe? Widać, że jest trend wzrostowyTen wyścig wygrywa (chyba) Marin. Kto go pokona i gdzie znajdzie miejsce na następne oczka?
Może to taka marketingowa bitwa na oczka montażowe? Widać, że jest trend wzrostowy
No, czyli już mamy seryjne gravele z amortyzatorem, a bikepacking zaczyna oznaczać bagażnik i sakwy Jeszcze chwila i zostanie zastosowana rewolucyjna, prosta kierownica...
... Jeszcze chwila i zostanie zastosowana rewolucyjna, prosta kierownica...
Nie rozumiem dlaczego ten, również db. karbonowe grawele (nie wszystkie), ważą 1o kg (+), tj. więcej od mej alu-nibykolarki z alu-widłem, na oponach 2" z dętkami, 2x36 szprych, 3 rzędy, pod bagażnik tył, lowrider przód...
Ja zamiast amortyzatora mam mostek Redshift...
Nie rozumiem dlaczego ten, również db. karbonowe grawele (nie wszystkie), ważą 1o kg (+), tj. więcej od mej alu-nibykolarki z alu-widłem, na oponach 2" z dętkami, 2x36 szprych, 3 rzędy, pod bagażnik tył, lowrider przód. Gdybym miał teraz kupować, bym chciał min. kilo lżej.
Ja zamiast amortyzatora mam mostek Redshift, 20 mm ugięcia w zupełności mi wystarcza