Edge 520
Niestety do Edge 520 nie wchodzi :/
Spróbuję z Velomap
Jak pod kątem zainstalowanych map i pamięci wygląda Edge 530?
Bo nie wiem czy męczyć się z 520, czy po prostu nie kupić nowego 530.
A pytanie z innej bajki.Jak pod kątem zainstalowanych map i pamięci wygląda Edge 530?Bo nie wiem czy męczyć się z 520, czy po prostu nie kupić nowego 530.
A jak jest z funkcjonalnością Explore? Poza funkcjami treningowymi (na których średnio mi zależy) wszystko działa jak np w 530? Chodzi mi głównie na możliwości zapisu tras gpx np. ściągniętych z pomorskiej czy szuter master. Na niekorzyść E530 wpływa brak możliwości nawigowania do adresu, ale jak rozumiem można nawigować do punktu wybranego na mapie, czyli też nie jest źle, tyle że trzeba się naklikać przyciskami. Na plus - bateria. 12h w Explore nie powala, a przypuszczam że jest to wartość przeszacowana.
Można też dość szybko sobie wyklikać w rwgps na smartfonie, kliknąć pin i się samo wgra do 530.
Także rozważ dużo droższy 1030 pod tym katem, choć mnie osobiście dotykowy ekran nie przekonuje. Sporo ludzi narzeka na jego działanie w deszczu.
A jak jest z funkcjonalnością Explore? Poza funkcjami treningowymi (na których średnio mi zależy) wszystko działa jak np w 530?
Chodzi mi głównie na możliwości zapisu tras gpx np. ściągniętych z pomorskiej czy szuter master.
12h w Explore nie powala, a przypuszczam że jest to wartość przeszacowana.
A jak jest z funkcjonalnością Explore? [...] Na plus - bateria. 12h w Explore nie powala, a przypuszczam że jest to wartość przeszacowana.