Cytat: maciek70 w 4 Paź 2021, 10:38Z tym chodzeniem to przenośnia - niech się ruszy i coś ponawiguje, zabieraj na zakupy albo gdzie tam wychodzisz domu Po ponad 24h działa bez problemu, cały czas liczy, nic się nie zawiesiło ani nie zrestartowało. Autopauza wyłączona, ale możliwe, że realne kilometry też mają na to wpływ. W każdym razie póki co nadwyraz stabilnie, cały czas przelicza trasę jak gdzieś skoczy GPS w bok, "najechane" 55km. Potrzymam go jeszcze chwilę.
Z tym chodzeniem to przenośnia - niech się ruszy i coś ponawiguje, zabieraj na zakupy albo gdzie tam wychodzisz domu
Generalnie trasę można sobie zaplanować, a nawet nawigować do punktu, poprzez aplikację Garmin Connect. Na dobrą sprawę i E520 powinno to ogarnąć przy wsparciu smartfona i przesłaniu trasy do urządzenia.
Ja mam problem z przesłaniem trasy z Garmin Connect do gpsmap 66st. Całkiem nie rozumiem jak to ma działać. Urządzenia są sparowane po BT. Utworzona trasa jest w zbiorach i mimo synchronizacji nic się nie przenosi
Pytanie czy ten odbiornik w ogóle obsługuje taką funkcjonalność?
Bo jak mnie pamięć nie myli to BlueTooth w odbiornikach turystycznych sprowadza się do info z telefonu o sms, połączeniach, powiadomieniach na odbiorniku. Natomiast nie ma możliwości przesyłania bezprzewodowego plików z Connecta czy w jedną czy w drugą stronę. Jak pamiętam to tak to raportowali właściciele Etrexów serii 25/35, w 66 może być podobnie.
(vice versa chyba też obejmuje synchronizacja, chociaż tego nigdy nie testowałem).