Autor Wątek: Nocleg: pole namiotowe, okolice Ustrzyk  (Przeczytany 1173 razy)

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
Nocleg: pole namiotowe, okolice Ustrzyk
« 12 Lip 2021, 08:49 »
Szukam jakiegoś pola namiotowego w okolicach odcinka Ustrzyki Dolne - Ustrzyki Górne (lepiej w okolicach Dolnych). Żadne większe wygody nie są potrzebne, byle dało się tam wjechać autem osobowym i wyjechać rowerem szosowym (chcemy sobie zrobić bazę wypadową).

Czy ktoś może wie, był i zna jakieś miejsce?
(Nawet nie tyle do polecenia, tylko byle po prostu istniało.)
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Bubu

• Miasto: Ziemia Dobrzyńska
  • Na forum od: 06.06.2018
    • Relacje z wycieczek i wypraw
W Ustrzykach Górnych masz camping PTTK. Miejsca sporo, warunki sanitarne takie sobie.
W Berehach Górnych (to przy trasie z Ustrzyk Górnych do Wetliny) jest sezonowe pole namiotowe BPN - ale to chyba poza Twoim obszarem zainteresowań?
W Czarnej Górnej (jak się wyjeżdża na południe) jest jakaś baza motocyklowa, mają tam też pole namiotowe - myślę, że rowery też zaakceptują ;) - gwoli ścisłości, nie byłem tu, tylko przejeżdżałem obok.
Poza tym, to chyba można gdzieś popytać w agroturach, wiele z nich ma wystarczająco dużo miejsca, by można się rozbić.

Offline Mężczyzna Bubu

• Miasto: Ziemia Dobrzyńska
  • Na forum od: 06.06.2018
    • Relacje z wycieczek i wypraw
Przypomniałem sobie, że (również w sezonie) BPN prowadzi pole namiotowe w Bereżkach. Nie spałem tam nigdy, ale jest chyba zaraz obok szosy. Tu więcej informacji.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Istotne jest to że pod namiot, nie agro?
Bo ja np. będąc ostatnio w okolicy zupełnie z przypadku przespałem się tutaj i wydaje mi się to niezłym miejscem na bazę (mam na myśli geografię, standard był najwyraźniej zupełnie wystarczający, bo szczegółów nie pamiętam  ;) ).

Offline Mężczyzna Karol

• Miasto: Mikołów
  • Na forum od: 21.02.2011
W Lutowiskach i Stuposianach są fajne schroniska PTSM.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum