IYTC (do 25 roku życia) i ISIC (dl studentów)?
Korzystał ktoś z was z kart IYTC (do 25 roku życia) i ISIC (dl studentów)?
Oprócz tego mam Euro 26, ale na tą z kolei nie ma zniżek na transport publiczny z tego co wiem. Kilka razy w pociągu pokazywałam, ale za każdym razem konduktor chciał widzieć uczelnianą legitymację studencką bądź kiedyś jeszcze - legitymację szkolną.
Cytat: "anja"Oprócz tego mam Euro 26, ale na tą z kolei nie ma zniżek na transport publiczny z tego co wiem. Kilka razy w pociągu pokazywałam, ale za każdym razem konduktor chciał widzieć uczelnianą legitymację studencką bądź kiedyś jeszcze - legitymację szkolną.W regulaminie Euro 26 jest napisane, że oznacza ona zniżki pod warunkiem jednoczesnego okazania legitymacji krajowej, tak więc być może nie tyle nie daje ona zniżek, co konduktor lepiej od Ciebie znał regulamin Euro26
Też mam ISIC z AZS ale jeszcze nigdy nie była mi potrzebna Co do ubezpieczeń polecam ubezpieczenie rowerowe w PZU płaciłem za NW i OC rowerowe na cały rok na cały świat oprócz USA i Kanady 44zł na 10tyś.
Ciężko rowerem zrobić szkody za więcej niż 10tyś można sie ubezpieczyć na większą kwote ale po co?