Świetny album, aż mi gorzej z zazdrości.
Piękne zdjęcia, Rumunia zdobyta dwa razy ale niekoniecznie ostatni raz, te połoniny na gravelu to nie wiem czy dobry pomysł w moim przypadku ale chyba warto zaryzykować. Aha, zaskoczyłeś mnie z tym bogactwem w Drohobyczy
Ładnie tam Albo zdjęcia takie ładne Piękna wycieczka. Gratuluję pomysłu na ten wyjazd.Ps.W tym kościele w Starej Soli byłoby co robić
A mi jeszcze gorzej, a kysz mi z takimi fajnymi wyjazdami!Widzę osłona na siodło. Niepotrzebnie, im bardziej zajechane, tym wygodniejsze Przez pierwszą część galerii mówiłem sobie "fajnie, szło by Roninem przejechać to na luzie", ale im dalej, tym bardziej jednak widziałem tam coś konkretniejszego. Czekaj, zaraz Pablo tu wpadnie, wyjadacz tamtych rejonów
Warto chyba było czekać na ten rower . Super galeria, jeszcze ślad poproszę .
super galeria ! Bardzo mi się podoba! A trasę byś jakoś pokazał jak jechałeś? Poza tym wszystko rowerem czy jakiś transport inny jeszcze? Ile dni byłeś i ile km robiłeś na dzień? Pytam w kontekście czy dałbym radę z Tobą kondycyjnie... No i pochwal się co za maszynę kupiłeś. Tereny bardzo fajne i mnie pociągające również, mam nadzieję, że w przyszłym roku uda się coś te rejony zobaczyć. Mam kilka ulubionych zdjęć z tej galerii...
Super wyprawa, dobrze takim, co mieszkają na południowym wschodzie, mają wszędzie blisko Szkoda, że moi nie dają się namówić na bardziej górskie wycieczki rowerowe - może kiedyś się uda... Póki co, RO i UA tylko z buta, a to jednak trochę ogranicza. Z drugiej strony te wypychy na górę
Piękne widoki! Wspaniale się oglądało i czytało.