No więc tak:
Sanitariaty są ogólnodostępne. Jest kilka kabin prysznicowych i kilka kibelków dla obu płci.
Jeśli chodzi o domki, to przekrój jest spory. Domki są różne, niektóre po kapitalnym remoncie, inne po lekkim, niektóre są wyłączone z użytkowania. Byłem tylko w dwóch w środku. Były czajniki, małe lodówki, umywalki. Ale wiem, że każdy domek jest trochę inny i ma trochę inne wyposażenia (nie w każdym jest lodówka, nie wiem jak z umywalkami, czajnikami), więc wszystko zależy co zarezerwowaliście.
Poniżej domek bez łazienki, beneficjent środków z UE (stary domek po remoncie)

A to domek z łazienką:
Domek z łazienką, nie wiem czy beneficjent środków z UE, ale w mojej opinii nieco biedniejszy w jakości wykonania, lub bardziej wyeksploatowany. (może to wrażenie, ponieważ tego samego dnia opuścili go goście i nie był posprzątany).

Widziałem też inne domki, wyglądały na starsze, z takim starszym charakterystycznym przeszkleniem, ale w środku akurat byli wczasowicze, więc nie wchodziłem ;-) Były też jakieś inne, murowane, drewniany (przynajmniej jeden) wyglądający na całkiem nowy, oraz kilka takich, które nie są użytkowane.