Autor Wątek: Torba na kierownicę na bidon i inne  (Przeczytany 5492 razy)

Offline miodul

• Miasto:
  • Na forum od: 26.10.2021
    • https://plumeria.sklep.pl/sadzonki
Odp: Torba na kierownicę na bidon i inne
« 28 Paź 2021, 11:53 »
już teraz to dobrze wygląda, ale rzeczywiście  trochę chyba linki utrudniają dostęp co nie?

Offline Mężczyzna bastard

• Miasto: Kaszuby
  • Na forum od: 19.05.2020
« 28 Paź 2021, 21:21 »
No właśnie dostęp do przednich torebek o których temat traktuje był mocno utrudniony co widać poniżej.

Więc przedłużyłem linki ale chyba przekombinowałem i teraz linki są za raczej za długie bo torba jest teraz pomiędzy główką ramy a linkami. NO i od tego czasu mam problem z tylną przerzutką, nie mogę jej poprawnie ustawić.

Poniżej widać jak wyglądają linki i gdzie umieszczam torbę.

« Ostatnia zmiana: 28 Paź 2021, 21:27 bastard »
\m/

Offline na_pogorzu_lajkonik

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.10.2021
« 28 Paź 2021, 22:08 »
a Apidury tą torbę z dwoma wejściami na butelki może zobacz. Może to ci da rozwiązanie,
ULTRA to wyzwanie, a Adventure to przygoda.

« 28 Paź 2021, 22:43 »
Wymiana Packmana nie wchodzi w grę. Po prostu podczas codziennej jazdy nie potrzebuję uprzęży ale torebki się przydają.
\m/

Offline Mężczyzna misiek

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.11.2018
« 29 Paź 2021, 17:50 »
Z linkami to faktycznie trochę przekombinowałeś  :) Lepiej je skracać niż przesadnie wydłużać. Masz torebkę w ramie więc może wystarczy dodać tylko uchwyt i koszyk na bidon, a te "inne" wozić właśnie w torbie pod rurą ?
Pozdrawiam,
Krzysiek

Dzięki @zielonyf16 dowiedziałem się o firmie Rogalbags. Mają w swojej ofercie Holder Bag https://www.rogalbags.com/product-page/holder-bag. Fajna opcja, przystępna cena no i dla mnie ważna sprawa; szyte w Polsce.
\m/

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Dzięki @zielonyf16 dowiedziałem się o firmie Rogalbags. Mają w swojej ofercie Holder Bag https://www.rogalbags.com/product-page/holder-bag. Fajna opcja, przystępna cena no i dla mnie ważna sprawa; szyte w Polsce.
Ciekawe. Nie kojarzę użytkownika @zielonyf16 a w tym wątku taki nie pisał. Twój wpis w tym kontekście wygląda jak bezczelna reklama.

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Zielonyf16, to nazwa kanału na "Tyrurze". Nie kojarzę filmu o tej marce, ale oglądam sporadycznie i wiele mi umyka.
Dla rozrywki można tam zajrzeć, ale rewolucyjnych wiadomości raczej nie ma się co spodziewać.

Dokładnie, zielonyf16 to kanał na jutubie. W ostatnim  filmiku recenzuje torby na kierownicę. Wpisałem  w wyszukiwarce rogalbags i sprawdziłem  co mają  w ofercie i mają torbę  o której traktuje  temat. To wszystko. Ale może "@" dodane do ksywki sugeruje że to użytkownik  forum. Nie wiem czy  ma ba forum konto.
\m/

Offline Mężczyzna anarchy

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 09.09.2015
W temacie - aż zajrzałem na tego rogala ;), a potem dla porównania na wspomnianego bikepacka. I ten ostatni ma do jutra promocję i 81zł za swoją torebkę na bidon ;)
(plusem jest kiszonka minusem czas oczekiwania)

Właśnie  czas, ale nie oczekiwania tylko muszę  trochę fundusze zebrać. Ale cena jest  fajna.
\m/

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
Niemalże to samo  ale za 24 zł można kupić w Deca. Mam dwie sztuki i sobie chwalę.
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum