Cześć,
bardzo mi miło poinformować, że właśnie ukazała się moja książka: "GlobRower - poradnik podróżnika rowerowego" - kompendium wiedzy na temat organizacji wycieczek i wypraw rowerowych.
To 25 lat doświadczeń w podróżowaniu rowerem zamkniętych w 350 stronach w pełnym kolorze z 252 zdjęciami, 88 grafikami, 26 niespodziankami rozszerzającymi książkę.
Znaleźć w niej można między innymi zestawienie wszystkich (27) długodystansowych szlaków rowerowych w Polsce oraz propozycje 14 krajów w Europie i 15 na świecie do których warto pojechać rowerem.
Starałem się omówiłem każdy aspekt rowerowej wyprawy – od sakw, namiotów, kuchni, noclegów, ubranie po strategię jazdy w deszczu, zimnie, wietrze aż po sprawy higieny, budżetu a nawet odpowiednie śrubki (koniecznie klasy 12,9

)
Książkę pisałem nieprzerwanie 14 miesięcy i wydałem sam w systemie self-publishing.
Nikt nie lubi kupować "kota w worku" dlatego w sklepie jest do pobrania dokument PDF z 37 stronami z książki (ponad 10% książki). Sami przed zakupem zdecydujcie, czy ona Wam się przyda.
Książka nie jest obecnie sprzedawana w księgarniach i sklepach online. Jedyna możliwość jej pozyskania - w sklepie autora.
https://globrower.pl/Normalna cena książki to 50 zł, obecnie można ja kupić w promocyjnej cenie 39,90 zł. Ale dla członków grupy "PodróżeRowerowe.info" przygotowałem specjalny kod rabatowy "PodrozeRoweroweinfo2021", z którym możecie ja kupić za
37 zł. Kod będzie działał do
30 listopada.
PS.
A może ktoś już z Was ją przeglądał/przeczytał? Podzielicie się wrażeniami?