Autor Wątek: Pętla przez woj. Śląskie, Łódzkie i Opolskie. Videorelacja.  (Przeczytany 1036 razy)

Offline Mężczyzna Pyndalarz

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 07.06.2020
Cześć,
jeżeli ktoś miałby ochotę przejechać się przez tytułowe rejony to zapraszam na film.
Videorelacja z około 200 km wycieczki. Zapraszam :)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Uwaga: to nie będzie hejt, tylko trochę o moich preferencjach. Tak, zdaję sobie sprawę, że bywają inne preferencje.
A więc brakuje mi tu mapki przejazdu i tekstu pisanego. To byłoby to, co by mnie mogło zachęcić do obejrzenia blisko dwudziestominutowego filmu.

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
Nuda do porzygu. Ominąłeś kilka fajnych, z mojego punktu widzenia, miejsc, ale one są trudniej dostępne.
Nigdy nie pojmę chęci jazdy po twardym, choć próbowałem (miałem rower szosowy).
Dla mnie byłby to stracony czas, ale jeśli sprawia Ci to przyjemność, to szczerze życzę kolejnych satysfakcjonujących pojeżdżawek.
Bardzo fajnie, że chcesz się podzielić doświadczeniami. Pomimo, że to nie moja dziedzina, to obejrzałem z zainteresowaniem, bo zawsze i od każdego można się czegoś dowiedzieć i nauczyć.
Dobrego.

Offline Mężczyzna Pyndalarz

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 07.06.2020
Zdecydowanie sprawia mi to przyjemność (chociaż przy tej trasie czułem mega niedosyt), natomiast może kiedyś szosa mi się znudzi i będę chciał odkryć inne gałęzi kolarstwa, a przynajmniej mam taki plan na przyszłość zeby wybrać sie na jakieś gravelowe ultra  ;)

Co do filmów to na pewno na kanale jest kilka ciekawszych propozycji jak ultra Katowice - Bałtyk, czy wycieczka z Beskidu Żywieckiego w Bieszczady, także polecam. Mimo tego, że to oczywiście przejazd na szosie to powinno być ciekawiej  :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum