Autor Wątek: Tydzień w górach  (Przeczytany 1882 razy)

Offline Mężczyzna zarazek

• Miasto: Okolice Wwy
  • Na forum od: 09.03.2007
    • http://zarazek.bikestats.pl
Odp: Tydzień w górach
« 6 Gru 2021, 13:02 »
Wrzuciłem sobie twoje ślady na mapę, co znacznie uprzyjemniło oglądanie galerii. :)
Świetna wyprawa, spory kawałek i ciekawe warianty. Niektóre inspirujące... ;)
Pogoda nie zawsze widzę sprzyjała - szkoda tych widoków z Wierchomli.
Czy w Chacie Magóry sprzedają browar > 0.0%?

Offline Mężczyzna Dziadek

• Miasto: Szczytno, Pionki
  • Na forum od: 05.01.2017
« 6 Gru 2021, 13:28 »
Długa i piękna wyci3eczka. Wielka szkoda, że relacja to tylko obrazki. Bardzo brakuje choćby krótkich opisów do zdjęć, podania nazwy miejscowości. Chciałoby się wiedzieć gdzie to jest, może odwiedzić przy okazji.
Podzielam pochwały i szczerze zachęcam do włączania opcji geotagowania zdjęć w telefonie. Pomaga to oglądającemu zlokalizować i oznaczyć miejsce a autorowi wspominać i pisać relację (o ile jest w planie). Piszę z doświadczenia, mecząc wspominki z 2017-go 8)

Offline Mężczyzna misiek

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.11.2018
« 6 Gru 2021, 20:01 »
... Świetna wyprawa, spory kawałek i ciekawe warianty. Niektóre inspirujące... ;)
Pogoda nie zawsze widzę sprzyjała - szkoda tych widoków z Wierchomli.
Czy w Chacie Magóry sprzedają browar > 0.0%?

Dzięki, ale do twoich tras i relacji to mi jeszcze daleko  :D
Trasy staram się tak planować aby było możliwie ciekawie, choć nie zawsze jest wtedy łatwo. Z Wierchomli widok był całkiem niezły, dużo gorszy na Tatry z Przełęczy nad Łapszanką. Ale przy kilkudniowej wycieczce pogoda niestety nie zawsze bywa taka, jaką byśmy chcieli.
Co do normalnego browara to nie mam pojęcia, nie pytałem. Pewnie smakowałby lepiej ale w górach raczej unikam.

Podzielam pochwały i szczerze zachęcam do włączania opcji geotagowania zdjęć w telefonie. Pomaga to oglądającemu zlokalizować i oznaczyć miejsce a autorowi wspominać i pisać relację (o ile jest w planie).

Po włączeniu szczegółów zdjęcia pokazuje się lokalizacja. Sądziłem, że to wystarcza do lokalizacji. Ale opcji geotagowania poszukam i jak się uda to włączę na przyszłość. Wskazówka na pewno cenna.
Pozdrawiam,
Krzysiek

Offline Mężczyzna darekmroz

• Na forum od: 20.10.2019
« 6 Gru 2021, 20:28 »

Po włączeniu szczegółów zdjęcia pokazuje się lokalizacja. Sądziłem, że to wystarcza do lokalizacji.

W opcjach udostępniania albumu trzeba dodatkowo włączyć udostępnianie lokalizacji i wtedy osoby korzystające z udostępnionego linku do albumu będą mogły zobaczyć lokalizację, w której zostało zrobione zdjęcie.

Offline Mężczyzna Dziadek

• Miasto: Szczytno, Pionki
  • Na forum od: 05.01.2017
« 7 Gru 2021, 07:39 »
Ototo, widocznie bez odhaczenia pokazuje się właścicielowi. Aż swoje sprawdziłem - udostępnianie lokalizacji włączone domyślnie.

Offline Mężczyzna misiek

• Na forum od: 04.11.2018
« 7 Gru 2021, 08:08 »
Ototo, widocznie bez odhaczenia pokazuje się właścicielowi...

Całkiem możliwe, teraz już włączone. Co ciekawe w starszych albumach było włączone domyślnie.
Pozdrawiam,
Krzysiek

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum