Autor Wątek: Szczęść Boże!  (Przeczytany 1261 razy)

Offline Mężczyzna Romal

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 05.06.2006
Odp: Szczęść Boże!
« 11 Gru 2021, 17:22 »
Cześć Zieluk! Ciebie to się tu nie spodziewałem. :) Kiedy to wokół Tatr jechaliśmy? W 2007? Ale ten czas leci. A precel wciąż działa, chociaż serwery news popadały jeden po drugim. Zaglądam tam raz na pół roku przez news.icm.edu.pl. Ten jeszcze wpuszcza. Kondycja precla słaba, to już nie to, co kiedyś, ale Andrzej Oziębło i Jan Cytawa wciąż są aktywni.

Offline Mężczyzna zieluk

• Miasto: Frankfurt am Main
  • Na forum od: 26.10.2019
« 12 Gru 2021, 15:52 »
Cześć Zieluk! Ciebie to się tu nie spodziewałem. :) Kiedy to wokół Tatr jechaliśmy? W 2007?

9.06.2007, a rok wcześniej kilka godzin po Jurze. No i widzieliśmy się w Berlinie, jak wróciłeś z rajdu po Europie.

Przedstawiając się zapomniałem o mojej najdłuższej wyprawie, tj. 1500 km w 16 dni w 2001 r. Trasa: Cieszyn - Komarno - Balaton - Budapeszt - Eger - Miskolc -  Aggtelek - Poprad - Krościenko - Kraków. Była też trasa wzdłuż Pilicy, którą miło wspominam. Ale niestety było to lata temu. Być może na emeryturze, o ile zdrowie pozwoli, wrócę do wakacyjnych wypraw rowerowych.

No i raz udało mi się w Warszawie odwiedzić słynną knajpę, w której spotykali się rowerzyści, "Pod Rurą". Ciekawe czy wciąż istnieje?

PS. wg STRAVA dwa late temu zrobiłem 3100 km, w zeszłym roku przejechałem 3300 km, a w obecnym 4800 km. Może uda mi się przekroczyć 5000, o ile podoga pozwoli. Staram się zapisywać tam wszystko, nawet wypad na rowerze do sklepu po bułki :-)

Offline Mężczyzna Beder

• Niech żyją rowerzyści !
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 15.05.2014
    • Facebook
« 12 Gru 2021, 23:14 »
Cześć. Zafolołowałem na Stravie

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat