Cytat: zly-sze w 11 Sie 2022, 13:00Cytat: bartekk w 11 Sie 2022, 12:44A propos, co nie tak było w 2020 z PK w Sandomierzu?Źle ustawili godziny pracy punktu i ludzie jadący spokojnie w limicie, w środku nocy, na zmęczeniu, z planem na drzemkę odbili się od ściany.A to nie tam były wielkie fochy organizatorów że uczestnikom się w głowie poprzewracało i marudzą że im muzyka w spaniu przeszkadza?
Cytat: bartekk w 11 Sie 2022, 12:44A propos, co nie tak było w 2020 z PK w Sandomierzu?Źle ustawili godziny pracy punktu i ludzie jadący spokojnie w limicie, w środku nocy, na zmęczeniu, z planem na drzemkę odbili się od ściany.
A propos, co nie tak było w 2020 z PK w Sandomierzu?
Myślę, że te czasy będą jeszcze urealnione. Poczekałbym, co będzie w komunikacie.Na razie, czas zamknięcia PK1 jest ustawiony na podstawie godziny, o której zameldował się ostatni zawodnik w poprzedniej edycji (12:31). Wydaje mi się, że czas zamknięcia powinien być ustawiony: godzina ostatniego startu w tym roku (10:25) + czas najwolniejszego zawodnika z poprzedniej edycji (3:30) czyli - ok 14:00.
Może krytyka z ostatniej edycji coś zmieni w tym zakresie (...)
A ja juz w drodze do Swinoujscia