Cytat: Kubeush w 31 Sie 2022, 11:39Porcjowanie moim zdaniem nie jest najlepszym pomysłem, bo ktoś np. Potrzebuję zabrać ze sobą 3 batony, a ktoś nie zabierze żadnego. Sam nie wiem. Pamiętam z któregoś maratonu jak ktoś brał garść batonów bo "będzie miał co dać swoim dzieciom, gdy wróci do domu"
Porcjowanie moim zdaniem nie jest najlepszym pomysłem, bo ktoś np. Potrzebuję zabrać ze sobą 3 batony, a ktoś nie zabierze żadnego.
Pamiętam z któregoś maratonu jak ktoś brał garść batonów bo "będzie miał co dać swoim dzieciom, gdy wróci do domu"
Cytat: Wilk w 30 Sie 2022, 16:41...Też tu powoli widać na jakich wyścigach to wygląda dobrze, na jakich słabo. Dobrze wypada ....I nie zapominajmy o TdS, który ma nawet rozpiskę czego można się spodziewać i zawsze to jest dostępne dla wszystkich,https://tourdesilesia.pl/trasy/
...Też tu powoli widać na jakich wyścigach to wygląda dobrze, na jakich słabo. Dobrze wypada ....
Moim zdaniem jedynym idealnym sposobem jest posiadanie wszystkiego w opór. Na pewno da się to jakoś obliczyć co pokazuje TdS (w szczególności mówiąc o jakichś batonach, bananach).
Każdy ma inne zapotrzebowanie na jedzenie. Na TdS nie było żadnych ograniczeń, a z tego co mi wiaodmo dla każdego wszystkiego wystarczyło
Jak już komuś szczególnie zależy na przejechaniu tej właśnie trasy (IMO mało ciekawej i mało wyszukanej) to można po prostu pojechać sobie bez zapisywania się (skoro przysługujących świadczeń nie ma, to nie widzę w tym naciągania organizatora).
Dziwi mnie to utyskiwanie, a potem zapisywanie się i płacenie wpisowego. Po co?
Dziwi mnie to utyskiwanie, a potem zapisywanie się i płacenie wpisowego. Po co?Jak już komuś szczególnie zależy na przejechaniu tej właśnie trasy (IMO mało ciekawej i mało wyszukanej) to można po prostu pojechać sobie bez zapisywania się (skoro przysługujących świadczeń nie ma, to nie widzę w tym naciągania organizatora).
Ostatnio mocniejszą obsadę ma Race Through Poland
Tylko frekwencja niższa, ale może to kwestia czasu