W razie czego na grupie na facebook (grupa o nazwie 1008) jest organizowany transport busem z Ustrzyk do Przemyśla, także jakbyś chciała się do niego dołączyć to zapraszamy
Moje pytanie było prozaiczne - jeżeli jest już skrzyknięta jakaś grupka, to czy ma wolne miejsce i czy można do niej dołączyć i jak się z nią skontaktować?
prawda. tak było ale przez buty bo jezdziłem w mtb a wystartowalem w szosowych. Nie bede zwalał na wirusa.
Kubeush organizuje tą grupę na FB. Myślę, że Cię doda w drodze wyjątku. Bus ma ruszać w pon o 15:00.
Duży Bus i 20 rowerów 4500 zł a mały Bus 3000 zł czuli 8 osób i 8 rowerów
Co Ty taki wyrywny do tej Warszawy? Poszanuj trochę kultową imprezę, na którą się zapisałeś.Mój plan jest taki: meta poniedziałek po południu, wbijam się do hotelu, prysznic, cywilne ciuchy, impreza wokół grilla, spanie, Wtorek: śniadanie (opłacone!), do Przemyśla (jeszcze nie wiem jak) Pociąg. Kraków. Kawka + serniczek. Pociąg. Warszawa.
Zamiast w poniedziałek ładować się wieczorem do hotelu to ja wolę załadować się do busa i we wtorek rano obudzić się i zjeść śniadanie w domu.
JA ! Ja! Ja do Warszawy !
Rozumiem. Tu się różnimy. I to jest piękne .Ja w Warszawie ciężko pracuję, zaś "w górach jest wszystko, co kocham".Jak to się śpiewało:"Każdy ma jakieś miejsce na ZiemiDo którego sercem powracaMy w Bieszczadach razem żyjemyTu nasz dom, nasze życie i praca"