Ja w Warszawie ciężko pracuję, zaś "w górach jest wszystko, co kocham".
Ja jakoś nie mogę sobie poradzić ze sciągnięciem śladu BBT do Garmina Wytłumaczcie babie proszę ...... Wczesniej , znaczy się dwa lata temu, udało mnie się. Skleroza?
Transport z Ustrzyk Górnych do Warszawy.Organizuję busa z mety do Warszawy. Start w poniedziałek 22.08 około 22:00, na miejscu we wtorek około 5 rano. Bus jedzie S-kami trasą przez Lublin (można wysiadać po drodze). Cena zależy od tego ile pojedzie z nami osób. Bus 20 osobowy kosztuje 4500, a 8 osobowy 3000. Czyli w przy dobrych wiatrach(jak będzie sporo chętnych) 225 przy gorszych nawet 400zł. Oczywiście wszystko z rowerami. Wykonawcą jest Grzes-Bus: https://www.facebook.com/grzesbuspl/ znany z rozwożenia zawodników BBT po okolicznych dworcach kolejowych. Na podanej stronie znajdują się zdjęcia i można obejrzeć przyczepki na rowery stosowane przez nich i system mocowania.Jeżeli ktoś mieszka po drodze, też się może zabrać. Możliwa jest drobna dopłata w przypadku zjechania z trasy.Jeżeli jesteś zdecydowany/zdecydowana, nie zwlekaj, zapisz się na busa już dziś pisząc w komentarzu "jestem ZDECYDOWANY". Obecnie 5 miejsc jest już zajętych.Grupę zbieram do końca Lipca. Wtedy poznamy ostateczną cenę w zależności od ilości osób i zjazdów z trasy głównej. W pierwszych dniach Sierpnia trzeba będzie zapłacić.