Co do wiaduktów. Oglądałem je na mapie i nawet miałem tam wyznaczony ślad, ale pomyślałem, że może lepiej połączyć je z wyprawą po Puszczy Romnickiej .... wtedy włączę do wyprawy Puszczę Romnicką, chociaż wyjedziemy tym samym poza Podlasie:)Jeszcze raz dziękuję.
Pole namiotowe przy siedzibie parku w Kurowie biorę pod uwagę, ale będziemy musieli nadrobić kilka kilometrów bo chcemy przeprawić się przez kładki we wspomnianym Waniewie. Dla dzieci ruchome pomosty to nie lada gratka
OLDRIP:W wiosce Bryzgiel znalazłem kemping „Za stodołą”, czy o ten chodziło?
Byłbym wdzięczny, gdyby osoby bardziej zorientowane w turystyce po tym województwie, mogły dać mi wskazówki, gdzie warto byłoby jeszcze podjechać. Chodzi mi o mało znane atrakcje, nie tylko dla dzieci, które znajdują się w okolicy planowanej trasy lub do 30 km od jego przebiegu.
Wybrałem zachodnią stronę Narwi w tym miejscu bo ze stery view zauważyłem, że jest tam kilka DDR’ek no i chciałbym zahaczyć o jaz na Narwi w okolicy Rzędzian (możliwe, że odbijemy tam ze śladu w kierunku Borsukówki gdzie mieszka znajoma żony, moglibyśmy się tam przespać a kolejnego dnia wróciłbym po auto do Hajnówki i zostawił tu, bliżej finiszu wyprawy)