Nie wiem czy większy, czy nie większy, ale rozmiarówka mojej stopy ma wartość 46
Cytat: "muzykolog84". W Iranie jak rozumiem konieczne są długie spodnie i raczej koszula z długimi rękawami Nie żartujmy, przecież w długich spodniach w takim klimacie można się przekręcić. Jak ktoś chce być świętszy od papieża - może jeździć w długich spodniach, normalny człowiek pojedzie jak mu wygodniej. Obejrzyj sobie ten filmik z Iranu. Na początku autorów mijają irańscy rowerzyści szosowi w typowych kolarskich strojach. Jak jesteś mężczyzną - nie ma problemu, kobieta oczywiście to co innego.&feature=player_embedded#!
. W Iranie jak rozumiem konieczne są długie spodnie i raczej koszula z długimi rękawami
a masz Macieju jakiśsposób na tegoż ciała chronienie ? Włąśnie się zastanawiam jakie ciuchy wziąć.....
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Chyba wchodzenie w sandałach i krótkich spodenkach też nie jest najlepszym pomysłem?
Ja na twoim miejscu podpatrzyłbym jak ubierają się Synowie Pustyni, i wprowadził modyfikację, które dałyby możliwość pedałowania