gdzie blok mtb bardzo mnie pije w stopę.
Mnie przydarzało się takie coś tylko w zbyt miękkich butach, albo też źle skonstruowanych.
Niestety już niedostępne, nie wiem co zrobić jak się rozpadną.
Wrzuć sobie na allegro monitorowanie po słowie kluczowym ("OBSERWUJ WYSZUKIWANIE") - mi się w ten sposób udało kupić dawno niedostępne buty mavica - też takie, które miałem sprawdzone i pasujące. Nowe i w dobrej cenie...
Cytat: zly-sze w 22 Lut 2022, 10:37Niestety już niedostępne, nie wiem co zrobić jak się rozpadną. Wrzuć sobie na allegro monitorowanie po słowie kluczowym ("OBSERWUJ WYSZUKIWANIE") - mi się w ten sposób udało kupić dawno niedostępne buty mavica - też takie, które miałem sprawdzone i pasujące. Nowe i w dobrej cenie...
btw, ja używam butów spd na szosie i jest git. Od lat używam shimano m089. Zajeździłem już 2 pary. Niestety już niedostępne, nie wiem co zrobić jak się rozpadną. Miałem chwilkę na jakiś innych szimanowskich, chyba m300 ale masakra, ból i cierpienie...A te PD-A600 to chyba wypróbuję
Cytat: zly-sze w 22 Lut 2022, 10:37btw, ja używam butów spd na szosie i jest git. Od lat używam shimano m089. Zajeździłem już 2 pary. Niestety już niedostępne, nie wiem co zrobić jak się rozpadną. Miałem chwilkę na jakiś innych szimanowskich, chyba m300 ale masakra, ból i cierpienie...A te PD-A600 to chyba wypróbuję Jakby co to mam do oddania niezniszczone, rozmiar 45.
2. Ile ważą wasze buty (para) SPD a SPD-SL?