Autor Wątek: Weekend w południowo-wschodnim kwadrancie Polski  (Przeczytany 1284 razy)

Offline Mężczyzna lukas

• Miasto: SE
  • Na forum od: 06.07.2019
Hej,
Zbliza sie wiosna, moze ktos ma ochote spedzic weekend na rowerze? Nie ten najbliższy, planuję bardziej długoterminowo i niejednorazowo :D

Wizje mam taka:
- wyjazd w sobote rano, niekoniecznie musi to być jedno okreslone miasto, rower mozna zapakowac w pociag i wystartowac z jakiegos innego miejsca(powrót podobnie)
- w sobote przejechac ok 100km, ale moze być i wiecej albo ciut mniej
- nocleg namiot albo jakies bardziej cywilizowane warunki wszystko mi jedno 8)
- niedziela podobnie jak sobota, dojazd do domu/na stacje i pociag

wszystko zamyka sie w około 200km lub jak fantazja pozwoli to i wiecej, drogi asfaltowe, budzet min ok 100zł, jedzenie raczej w knajpach, nie mam sprzętu do gotowania i nie wiem czy warto zawracać sobie tym głowę na takim krótkim wyjezdzie ale jak kto woli.
Mam 38l preferuje właśnie takie krótkie wycieczki, tempo jest mi obojętne o ile zdąrzymy dojechac do celu ;P
Mój główny cel to przejechać się i wypić piwo ale jesli będzie coś po drodze ciekawego to zapięcie do roweru mam ;)

Łukasz

Offline Mężczyzna krzychu

• Miasto: Rzeszów/Rymanów
  • Na forum od: 04.07.2011
Cześć. Robię jednodniówki z Rzeszowa tzn wyjazd rowerem z domu a powrót pociągiem. Trasy plus minus 100km, głównie asfalty, ale na szutry też zjeżdżam. Bez pośpiechu, piwa się napije a i jak jest możliwość to zapalę ognisko i usmażę kiełbasę. Jeżdżę zawsze sam, ale czasem można by się do kogoś odezwać. Jeśli interesuje Cię coś takiego to zapraszam do kontaktu.

Offline Mężczyzna misiek

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.11.2018
Przeważnie jeżdżę sam ale czasem można zrobić wyjątek, szczególnie w fajnym towarzystwie. Wstępnie jestem chętny, jak coś to daj znać. Wyjazd z Rzeszowa lub okolic. 
Pozdrawiam,
Krzysiek

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum