Jedynie czego zabrakło to mapki i opisu zdjęć.
Cytat: paweł.70 w 10 Mar 2022, 15:35Jedynie czego zabrakło to mapki i opisu zdjęć.No właśnie+1
Fajnie było popatrzeć.Spałeś w hamaku? Czy jeden namiot był 2-osobowy?
Panowie, ale go przydusiliście Cytat: transatlantyk w 10 Mar 2022, 15:43Cytat: paweł.70 w 10 Mar 2022, 15:35Jedynie czego zabrakło to mapki i opisu zdjęć.No właśnie+1A to taka matematyka ... +1=4z naciskiem na opis zdjęć
Dołączam się do wywierania nacisku na dodanie podpisów. Wiem, że trudno uwierzyć, ale naprawdę nigdy nie byłem w Chorwacji i nie mam pojęcia na co patrzę, a widoki bardzo przyjemne. Nie wiem czym częstowaliście koty, ale warto zachować wstrzemięźliwość, jeśli nie zna się natury kota (100%-owy mięsożerca). Nie wątpię w waszą wiedzę i dobre chęci - piszę to tylko dla zwiększenia ogólnej świadomości. Nie poić mlekiem, nie karmić ludzkim jedzeniem, chyba, że kot jest na skraju śmierci głodowej. Wspaniale, że w ogóle się nad nimi pochyliliście.Od paru tygodni poznaję yerbę i zdecydowanie nie będzie to miłość od pierwszego siorbnięcia. Chyba źle wybrałem gatunek (jest za bardzo "kwiatkowy"), ale jeszcze nie ustaję.Co pijesz?
Co do trasy to musicie się obejść smakiem bo nikt z nas jej nie zapisywał.Co do opisów to miałem nadzieję że przejdzie bez, ale skoro jest taka presja to się zmobilizuję.