Cytat: sinuche w 8 Kwi 2022, 18:40Obecnie, zastanawiam się nad zmianą namiotu na taki z stelażem w kształcie trójkąta (trzy punkty podparcia. Widzę w tym przewagę nad klasycznym iglakiem, Jest większy przedsionek i ściany namiotu sa bardziej pionowe - więcej miejsca wewnątrz.Mógłbyś pokazać jakiś przykład?
Obecnie, zastanawiam się nad zmianą namiotu na taki z stelażem w kształcie trójkąta (trzy punkty podparcia. Widzę w tym przewagę nad klasycznym iglakiem, Jest większy przedsionek i ściany namiotu sa bardziej pionowe - więcej miejsca wewnątrz.
Ja mam taki: https://8a.pl/namiot-dwuosobowy-hannah-rider-2-thyme, jedyną wadą, jaką mogę wymienić są długie i wiotkie maszty i długie tunele, czasem to trudno spasować. Wagę pomijam, bo nie jeżdżę UL.[/quoteZagłębiając się w temat i oczywiście słuchajac porad to Hannah jest chyba najlepsza opcja, chociaż przerażają mnie te długie powykręcane maszty .... Jak idzie z rozkładaniem tego ? Czytając poprzednie posty masz go już długo ? Znalazłem go w cenie 760 zł
Cytat: sinuche w Wczoraj o 18:40Obecnie, zastanawiam się nad zmianą namiotu na taki z stelażem w kształcie trójkąta (trzy punkty podparcia. Widzę w tym przewagę nad klasycznym iglakiem, Jest większy przedsionek i ściany namiotu sa bardziej pionowe - więcej miejsca wewnątrz.Mógłbyś pokazać jakiś przykład?
Tylko, żeby nie było na mnie! I mam nadzieję, że nie wziąłeś czerwonego przez przypadek, te częściej są w promocjach, jak widzę.