Autor Wątek: Świnoujście - Gdańsk w czerwcu  (Przeczytany 1537 razy)

Offline Mężczyzna Trunek78

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 10.04.2022
Świnoujście - Gdańsk w czerwcu
« 10 Kwi 2022, 14:58 »
Planuje wyprawę że Świnoujścia do Gdańska od 25 czerwca do 30 czerwca. jestem mężczyzną w wieku 44 lat. Dziennie planuje przejechać od 70 do 90 km. W trakcie przejazdów możliwe zwiedzanie. Noclegi pod namiotem na polach namiotowych,na dziko nie planuje ale nie mam nic przeciwko.wyzywienie restauracje, własny prowiant. Poszukuję partnera/partnerki. Aha i jeszcze jedno: elastycznie
« Ostatnia zmiana: 10 Kwi 2022, 17:09 Trunek78 »

Offline Mężczyzna Antracyt

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 13.06.2017
    • Poland on bike
Odp: Świnoujście - Gdańsk w czerwcu
« 10 Kwi 2022, 22:02 »
Niestety nie dołączę do Ciebie, bo mam już towarzysza i termin zaklepany i raczej w max trzy dni chcę to zrobić w pierwszej połowie czerwca.

Interesuje mnie jednak jak planujesz transport. Ja rozważam dwie opcje:
- nocny przelot może nawet w sypialnym i start z rana na trasę;
- dojazd w ciągu dnia i nocny start i jazda puki sił starczy w pogoni za kolegą co rusza wcześniej.
Oczywiście pociągi bezpośrednie z Łodzi mnie interesują.

Offline Mężczyzna Trunek78

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 10.04.2022
« 11 Kwi 2022, 08:50 »
Do Świnoujścia z Łodzi kursuje Uznam. O 23.09 jest w Pabianicach i o 7.38 w Świnoujściu, więc ja zdecyduje się na nocną podróż. Do czerwca mogą być lekkie wahania w zmianie godzin kursowania pociągów
« Ostatnia zmiana: 11 Kwi 2022, 09:04 Trunek78 »

Offline Mężczyzna Antracyt

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 13.06.2017
    • Poland on bike
« 12 Kwi 2022, 18:41 »
Do Świnoujścia z Łodzi kursuje Uznam. O 23.09 jest w Pabianicach i o 7.38 w Świnoujściu, więc ja zdecyduje się na nocną podróż. Do czerwca mogą być lekkie wahania w zmianie godzin kursowania pociągów

12 czerwca jest korekta rozkładu i zobaczymy co się wydarzy. Ja zdecyduję w ostatniej chwili w zależności od kondycji i zdrowia. Wole ruszyć wyspany na trasę, bo zamierzam przejechać odcinak najszybciej jak tylko dam radę.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum