Autor Wątek: Opinie o sklepie Rowertour.com  (Przeczytany 10312 razy)

Offline Mężczyzna ramzes

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.06.2015
Odp: Opinie o sklepie Rowertour.com
« 9 Cze 2022, 20:23 »
Zamówiłem niedawno zestaw obręczy. Widniało na stronie, że niby na stanie i jakieś 3 dni oczekiwania na dostawę.
Dzisiaj zrezygnowałem, po prawie 2 tygodniach czekania.
Podstawa to w takich sklepach brać za pobraniem, wtedy nie trzeba się z nimi o kasę sprzeczać.

Offline Mężczyzna Bubu

• Miasto: Ziemia Dobrzyńska
  • Na forum od: 06.06.2018
    • Relacje z wycieczek i wypraw
« 10 Cze 2022, 08:33 »
Zamówiłem niedawno zestaw obręczy. Widniało na stronie, że niby na stanie i jakieś 3 dni oczekiwania na dostawę.

3 dni oznacza, że właśnie na stanie nie mają. :)
Ze zwrotem kasy nie miałem u nich problemów, zarówno w przypadku braku jednego z towarów, jak i w przypadku reklamacji.

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
« 15 Cze 2022, 21:41 »
Co do mojego licznika, to sklep nabral wody w usta i w sumie to nie wiem co teraz zrobić, bo licznik jest u nich, odesłany i reklamacji uznać nie chcą, bo wg nich (czyli nie wiadomo kogo) uszkodzenie jest mechaniczne, a sprzedali nam po prostu wadliwy produkt. Jeszcze bardziej nie polecam sklepu niż wcześniej. ;D
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 15 Cze 2022, 22:16 »

Z zamówionych tarcz 4, po skutecznym storno anulacji, wczoraj przyszły 2. Już wcześniej, na kartę, wszedł nadpłaconych środków zwrot. - Wybronili się.
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna unclebens

• Miasto: warszawa
  • Na forum od: 10.10.2022
« 10 Paź 2022, 15:11 »
Dwukrotnie moje zamówienie zostało anulowane z powodu braku produktu, który był dostępny na stronie, mimo że za drugim razem specjalnie dzwoniłem na infolinię i czekałem 20 minut aż sprawdzą czy tym razem produkt jest. Sprawdzili po czym po kilku dniach znowu odwołali zamówienie z powodu braku produktu. Obsługa klienta tragiczna. Nie zaproponowali żadnego zadośćuczynienia za stracony czas a karty podarunkowej nie mogę zwrócić, mimo że na stronie są niewłaściwe produkty. Zdecydowanie nie polecam.

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
« 29 Cze 2023, 09:44 »
To ja napiszę ku przestrodze. Wszystko dobrze dopóki nie trzeba złożyć reklamacji.
Najpierw odsyłają do formularza który zakłada użycie gwarancji producenta a nie rękojmi. Jak człowiek już złoży, to potem ociągaja się z uznaniem reklamacji. Moja została uznana automatycznie po minięciu terminu ustawowego. Na koniec nie chcieli wysłać opony, bo podobno czekali aż towar przyjdzie od producenta, w tym samym momencie w sklepie te opony wysyłali od ręki. Zwrotu za przesyłkę nie dostałem do dziś. Jestem pewny, że oddadzą, ale pewnie trzeba będzie ich znowu kopnąć w dupę, żeby się ruszyli.
Przeglądnąłem negatywne opinie w necie i to jest w tej chwili tam norma. Osobiście sugeruję dopłacić 10% u konkurencji, bo jak coś pójdzie nie tak, to wychodzi słoma z butów.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum