Witam
Mam na imię Darek lat 47 (Daras) w związku, że mój dotychczasowy kompan wspólnych wyjazdów (Połciu) prawdopodobnie zostawi mnie na lodzie to szukam kogoś na "małą" wycieczkę .
Termin 04.06 -18.06 czyli 2 tygodnie. (termin raczej nie do zmiany, no chyba że wyjazd tydzień wcześniej, w drugą stronę jest to niemożliwe.)
Dzienny limit kilometrów około 100 +/-. Po drodze zwiedzanie to co ciekawe, zdjęcia. Jadę z reguły od rana do wieczora, po drodze przerwa na kawkę, jakieś ciastko. Tempo wolne średnio z Połciem wychodziło nam około 16-18 km.
Jazda w deszczu, jeżeli to nie jest oberwanie chmury lub można gdzieś przeczekać, bo jest czas to czekam, lecz też nie jestem z cukru (ubranie przeciwdeszczowe mam).
Spanie pod namiotem (może być na dziko, lecz preferuję pole campingowe z prysznicem co 2 dni), Jedzenie własna kuchnia, lokalna gastronomia.
Jestem też otwarty na inne propozycje niż moja, ale musi być w wyżej wymienionym terminie. Może się zdarzyć, ze Połciu pojedzie, jednak i tak towarzystwa wtedy nie odmówimy.
informacje o trasiemapka