Ok. Niezależnie, czy mądre czy głupie. Jak odczytać taki zapis
1000km wysiłku, kluczowy start sezonu, a dla Garmina to wysiłek bezproduktywny
Dwie serie interwałów 3x15 sekund, zresztą widać to przecież na wykresie.
Cytat: Wilk w 18 Lut 2025, 12:02Dwie serie interwałów 3x15 sekund, zresztą widać to przecież na wykresie.Właśnie na wykresie widać 2x po dwie serie 15`. Grafika nie koreluje z zapisem
Właśnie na wykresie widać 2x po dwie serie 15`. Grafika nie koreluje z zapisem
Hejkaa Physio TrueUp masz włączone w obu gadżetach?https://support.garmin.com/pl-PL/?faq=EjPECQK58qA0xzJ5X74vm7
Dla mnie kreska oddziela interwał, a nie jest interwałem. Ale ok. Jak zawsze jakoś nie mogę pojąc logiki Garmina.
Dokładnie, warto do tych wskazówek Garmina podchodzić z dużym dystansem. Przykładowo juz parę razy miałem po długim ultramaratonie podsumowanie typu "trening bezproduktywny". 1000km wysiłku, kluczowy start sezonu, a dla Garmina to wysiłek bezproduktywny . Przy czym z długimi dystansami to już sobie Garmin zupełnie nie radzi w tych swoich podsumowaniach.
kilka razy w tygodniu wg wskazówek/planu treningowego Garmina? Ile tygodni?
Czy masz możliwość podpięcie słuchawek do tego zegarka? Ja trenuję z 255S Music i komunikaty treningowe dostaję wprost do słuchawek. Jak przy okazji słucham muzyki, to muzuka się ścisza a głośny jest komunikat. Pani ma bardzo przyjemny tembr głosu
Garmin 1040 nie ma tej funkcji.
Co do Fenixa, to mamy za mało danych, z którego modelu korzysta kolega.
Jak jadę z Edge to dane oczywiście migrują do Connect ale nie są uwzględniane właśnie w obciążeniach treningowych. Efekt jest taki, ze przejechanie 100km jest pomijane w tych wyliczankach. Czy można to jakoś zmienić?
Cytat: zieluk w 18 Lut 2025, 18:36Garmin 1040 nie ma tej funkcji.Ejże! Musi mieć, skoro 840 ma! Włącz sobie Physio TrueUp w Connect.